Σκοπιανό

Παίκτης του ΑΠΟΕΛ για τα κανάλια που δεν κάλυψαν το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη: «Μην το δείχνετε στα κανάλια, ο λαός μίλησε»

Βολές κατά των ελληνικών καναλιών και δη των κρατικών, εξαπέλυσε ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ αναφορικά με την παντελή απουσία κάλυψης του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία, το οποίο παρόλο πολλοί εξ αρχής θεώρησαν πως θα ήταν μια αποτυχία, εντούτοις σημείωσε μαζική συμμετοχή και παλμό.

Ο Μυτιληνιός άσσος του ΑΠΟΕΛ, Πραξιτέλης Βούρος φανερά ενοχλημένος από την πλήρη απουσία και κατά τα φαινόμενα σκόπιμη απουσία κάλυψης του συλλαλητηρίου από όλα τα κανάλια, ακόμα και την ΕΡΤ3, το κρατικό κανάλι της Θεσσαλονίκης, ανήρτησε σχετικό σχόλιο με φωτογραφία στο Instagram.

Ο ελλαδίτης κεντρικός αμυντικός καταδικάζει με τον δικό του σκωπτικό τρόπο την απουσία τηλεοπτικής κάλυψης, κάνοντας όμως λόγο για λαϊκή ετυμηγορία σχετικά με την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram λοιπόν δημοσίευσε φωτογραφία με το εξής μήνυμα: «Μην το δείχνετε στα κανάλια, ο ΛΑΟΣ μίλησε».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ