Εθνικά θέματα

To «Πήδημα του Βατράχου» ενώ … ακολουθούν & τα Σκυλιά του Πολέμου! (φωτό και video)

Μπροστά πηγαίνει  ο Αρχηγός και πίσω  του οι Σκύλοι… που στην προκειμένη περίπτωση τυχαίνει να είναι ο Αρχηγός τους ΓΕΕΘΑ αλλά ακολουθούν και τα  Επικεφαλής Κομάντο του Ειδικών Επιχειρήσεων, που φαίνεται οτι το έχουν ακόμη και σήμερα !«

Να σημειωθεί οτι εκτελέστηκε Πολεμικό άλμα  απο το Ελικόπτερα της ΑΣ  ΣΙΝΟΥΚ   απο ύψος 900 ποδών και αμέσως η Κατάδυση ήταν στα 30 μέτρα !

Το άγνωστο που δεν ανακοινώνεται είναι οτι η Ρίψη του Αρχηγού του Υπαρχηγού και των Επικεφαλής των Ειδικών Δυνάμεων είχε και  τηνν υποβρύχια  κατάδυση με αποστολή την τοποθέτηση εκρηκτικών σε Σκάφος στόχος!

Τι Ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ!

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, επισκέφθηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων, στη Νέα Πέραμο, στο πλαίσιο παρακολούθησης δραστηριοτήτων επιχειρησιακής εκπαίδευσης Μονάδων Ειδικών Δυνάμεων.

Ακολούθως, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συμμετείχε σε προγραμματισμένα άλματα στατικού ιμάντα στην θαλάσσια περιοχή Νέας Περάμου και νήσου Φλεβών, καθώς και σε επιχειρησιακή κατάδυση.

Στην ανωτέρω επιχειρησιακή εκπαίδευση συμμετείχε ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Διοικητής Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων ΓΕΕΘΑ, Ταξίαρχος Νικόλαος Φλάρης, καθώς και οι Διοικητές και προσωπικό της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών, της Ζ’ Μοίρας Αμφιβίων Καταδρομών, του Ειδικού Τμήματος Αλεξιπτωτιστών και της 31ης Μοίρας Επιχειρήσεων Έρευνας Διάσωσης.

https://www.youtube.com/watch?v=SQZDp5aUz0Q

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ