Κοινωνία

Πάτρα: Σπαραγμός στην κηδεία του Αλκίνοου Βαρσάκη – Ράγισαν καρδιές οι γονείς του αδικοχαμένου παιδιού (εικόνες, βίντεο)

Ο Αλκίνοος Βαρσάκης οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στην Πάτρα. Τραγικές φιγούρες οι γονείς, η γιαγιά και ο παππούς του...
Βαρύς ο πόνος στην κηδεία του 20χρονου Αλκίνοου Βαρσάκη, γιου της Μαρίζας Καπετανάκη και εγγονού του Μάρκου Καπετανάκη.

Ο νεαρός λίγο πριν την εκπνοή του 2017,την παραμονή τηε Πρωτοχρονιάς, βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο του σπιτιού του, από τη φίλη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Η κηδεία του έγινε παρουσία πλήθους κόσμου, από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Αλεξιώτισσας.

Η κηδεία του Αλκίνοου Βαρσάκη

Τα αίτια σύμφωνα με τις πρώτες ιατροδικαστικές εκτιμήσεις εντοπίζονται σε παθολογικούς λόγους. Οι πληροφορίες ανέφεραν μάλιστα ότι ο νεαρός ταλαιπωρούνταν τελευταία από πονοκεφάλους και μάλιστα είχε κάνει τις προβλεπόμενες εξετάσεις χωρίς να φανεί κάτι ανησυχητικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα, χαρακτήρισε προς το παρόν ως απροσδιόριστη την αιτία του ξαφνικού θανάτου, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν υπάρχει άλλη πιθανότητα, εκτός από παθολογικά αίτια. Μάλιστα ζήτησε την διενέργεια περαιτέρω εργαστηριακών ελέγχων και εξετάσεων.

Θρήνος για τον Αλκίνοο Βαρσάκη

Ο Αλκίνοος, ετοιμαζόταν να υπηρετήσει στο στρατό και στη συνέχεια σκόπευε να σπουδάσει χειριστικής ιατρικών μηχανημάτων στην Αγγλία.

Τα όνειρά του έμειναν στη μέση. Αβάσταχτος ο πόνος της μητέρας του που έχασε το μοναχογιό της αλλά και όλης της οικογένειας, των λοιπών συγγενών και των φίλων του άτυχου νέου.

https://youtu.be/hMQTQBqco80

Το τελευταίο αντίο της γιαγιάς του

«Αλκινοάκο μου, Μου είχες γράψει : «…Επειδή ο θεός δεν μπορεί να είναι παντού,έφτιαξε τη γιαγιά μου..»

Εκεί που είσαι, δίπλα του, ρώτησέ τον: Τότε γιατί της έδωσες τέτοιο πόνο ????? Μιρέλλα ..»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...