Κοινωνία

Πάτρα: Εργαζόμενη μετέτρεψε το κατάστημα σε οίκο ανοχής - Το σοκ του ιδιοκτήτη όταν είδε τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας

Εκείνος της είχε τυφλή εμπιστοσύνη και εκείνη το εκμεταλλεύτηκε. Οι κάμερες ασφαλείας ήρθαν να λύσουν το μυστήριο με εικόνες...

To περιστατικό συνέβη σε κατάστημα εστίασης σε κοσμοπολίτικο προάστιο στην Πάτρα. Πρωταγωνίστρια μία νεαρή εργαζόμενη η οποία εδώ και μήνες ασχολείτο στο «σέρβις» πελατών της επιχείρησης (η οποία δεν έχει σχέση με κακόφημο μπαρ) και μάλιστα ο καταστηματάρχης της είχε τυφλή εμπιστοσύνη και της έδινε τα κλειδιά για να κλείνει εκείνη το μαγαζί, αφού εκείνος το εγκατέλειπε νωρίτερα.

Δεν της είχε αποκαλύψει όμως πως είχε τοποθετήσει κάμερες για παν ενδεχόμενο. Εδώ και κάποιες εβδομάδες ο καταστηματάρχης παραξενευόταν για το ότι η ίδια η υπάλληλός του, του αποκάλυπτε πως… έκλεινε αργά το μαγαζί αφού είχε αρκετή δουλειά. Οι εισπράξεις του πήγαιναν καλά, δεν υπήρχε ζήτημα κλοπής και δεν κοιτούσε το βίντεο τις νυχτερινές ώρες. Ίσως επειδή δεν είχε κάποια αφορμή να το κάνει.

Όμως τις τελευταίες ημέρες «του μπήκε ιδέα» πως κάτι συνέβαινε, αφού το μαγαζί κατά την παραδοχή της υπαλλήλου έκλεινε στις 2 και τις 3 τα ξημερώματα χωρίς όμως να έχει τα ανάλογα έσοδα!

Δεν σκέφθηκε πως τον έκλεβε, όμως προβληματιζόταν από το γεγονός πως δεν ήταν δυνατόν για έναν ή δύο πελάτες που έμεναν τόση ώρα στο μαγαζί να εισπράττει ελάχιστα. Η κοπέλα όμως επέμενε πως το μαγαζί έπρεπε να παραμένει ανοιχτό! Μέχρι που ο ιδιοκτήτης είπε… να κοιτάξει και τις κάμερες για να δει πόσοι είναι αυτοί οι πελάτες που παραμένουν με τις ώρες στο κατάστημά του. Και τότε έπαθε σοκ!

Διαπίστωσε πως η νεαρή είχε μετατρέψει το μαγαζί του σε… ροζ μπαρ! «Είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με όποιον πελάτη ερχόταν νύχτα» είπε στην εφημερίδα Κόσμος της Πάτρας. Αφού ο πελάτης έπινε, του έκανε την ανήθικη πρόταση και όταν εκείνος πλήρωνε κατέληγαν στα ενδότερα του καταστήματος. Φυσικά ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε την νεαρή πως… έχει όλα τα βίντεο στην διάθεσή του.

dete.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ