Κόσμος

Ο Κιμ θέλει να στείλει τα “Spice Girls” του στη χειμερινή Ολυμπιάδα (βίντεο)


Στο υψηλότερο πολιτικό επίπεδο διαπραγματεύονται οι δύο χώρες της κορεατικής χερσονήσου για την εμφάνιση ενός γυναικείου μουσικού γκρουπ στη χειμερινή Ολυμπιάδα στη Νότια Κορέα.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν θέλει να στείλει το αγαπημένο του συγκρότημα, το “Μοranbong” που απαρτίζεται από 20 όμορφες τραγουδίστριες, τις οποίες επέλεξε προσωπικά ο ίδιος στη Νότια Κορέα, κάτι που ερμηνεύουν στη Σεούλ ως διάθεση προσέγγισης.

https://www.youtube.com/embed/R_r3MgqqmG0

Εκπρόσωποι των δύο χωρών θα διαπραγματευτούν αύριο Δευτέρα στην Πανμουντζόμ -εντός της αποστρατιωτικοποιημένης ζώνης- την πιθανή εμφάνιση του βορεικορεατικού γυναικείου συγκροτήματος στην Πιονγκτσάνγκ, που θα φιλοξενήσει από τις 9 έως τις 25 Φεβρουαρίου τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Επανένωσης στη Σεούλ.

Οι Νοτιοκορεάτες έχουν προτείνει κοινή είσοδο των ολυμπιακών αντιπροσωπειών των δύο χωρών στην τελετή έναρξης στο στάδιο καθώς και τη συγκρότηση κοινής γυναικείας ομάδας χόκεϊ.

Το γκρουπ «Μoranbong» με τις πάνω από 20 καλλίγραμμες νεαρές τραγουδίστριες δημιουργήθηκε το 2012.

Οι κοπέλες τραγουδούν στις εμφανίσεις τους πατριωτικά τραγούδια, αλλά και δυτικές επιτυχίες. Τα “Spice Girls” του Κιμ, όπως τα αποκαλούν δυτικά ΜΜΕ,  εμφανίζονται συχνά σε εκδηλώσεις προς τιμήν του και αναλαμβάνουν τη διασκέδασή του.

Μετά τις εντάσεις μεταξύ των δύο χωρών, που έφθασαν στο χείλος της σύρραξης το τελευταίο διάστημα με τις πυραυλικές και πυρηνικές δοκιμές του κομμουνιστικού καθεστώτος οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες ίσως δώσουν την ευκαιρία για μια προσέγγιση.

Κι ό,τι δεν κατάφεραν ως τώρα οι κυρώσεις και η απειλή χρήσης στρατιωτικής βίας, ίσως πετύχουν ο Αθλητισμός και η Μουσική...

https://www.youtube.com/embed/0VIBFAFnaZ8

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...