Κόσμος

Ο ισλαμιστής στη στέγη περιμένει τον Άγιο Βασίλη!

Ο ισλαμιστής με το ρόπαλο στη στέγη περιμένει τον Άγιο Βασίλη για να του πει να…πιστέψει στον Αλλάχ.

Πράγματι, το βίντεο που έγινε viral στα σόσιαλ μίντια της Τουρκίας, διαπιστώθηκε ότι τραβήχθηκε την πρωτοχρονιά, στις 31/12.

Στο βίντεο που δεν είναι γνωστό που τραβήχθηκε εμφανίζεται ένας άνδρας ονόματι Νουσρέτ Οκτάρ που λέει ότι περιμένει τον Άγιο Βασίλη

 

«Με βλέπετε; Εγώ δεν σας βλέπω αλλά εσείς πρώτα ο Θεός με βλέπετε. Βρίσκομαι στην στέγη. Aναρωτιέστε ποιόν περιμένω. Το βράδυ είναι η πρωτοχρονιά. Εμείς περιμένουμε στην στέγη. Αυτοί δεν έχουν το πατερούλη τους; Δόξα τω Θεω δεν είναι ο δικός μας, το ποιος είναι ο δικός μας είναι σαφές. Το βράδυ της πρωτοχρονιάς είναι να έρθει ο πατερούλης τους. Αυτόν περιμένουμε. Μην το παρεξηγήσετε βέβαια, όχι για να τον δείρουμε. Έτσι κρατιόμαστε εδώ για να μην πέσουμε. Περιμένουμε και θα ειδοποιήσουμε τον πατερούλη τους. Θα τον ειδοποιήσουμε. Αλλωστε είναι αρκετά παχύς, ο μπατζάς είναι τόσο μικρός, πως γίνεται να περάσει από τόσο μικρό μπατζά ο Άγιο Βασίλης; Περιμένω τον Άγιο Βασίλη. Εάν τον δώ θα του πω ¨Πίστεψε¨. Άσε τις βόλτες σε στέγες και μπατζάδες. Χιόνια-χειμώνας . Θα αρρωστήσεις, θα κρυολογήσεις και θα ψοφήσεις. Έλα και γίνου πιστός, στον τελευταίο προφήτη στον Μωάμεθ, έλα και πίστεψε στο Κοράνι, πίστεψε στον Θεό μας τον Αλλάχ. Άστα αυτά τα περι γέννησης του Θεού. Άστα αυτά. Θα του πώ έλα και πίστεψε».

ΠΗΓΗ:tourkikanea.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ