Αθλητισμός

Ο Αντετοκούνμπο γράφει ιστορία - Δεύτερη φορά βασικός στο All-Star με 2,5 εκατ. ψήφους!

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς συγκέντρωσε 2,5 εκατομμύρια ψήφους (!) και θα συμμετάσχει για δεύτερη σερί σεζόν στο All-Star Game.  

Ο Γιάννης θα είναι βασικός, ενώ έχασε την πρωτιά και το… περιβραχιόνιο από τον Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος μάζεψε κάτι παραπάνω από 100 χιλιάδες ψήφους!

Συγκεκριμένα, ο Αντετοκούνμπο μάζεψε 2.530.211 ψήφους, με τον «βασιλιά» να έχει 2.638.294. Όσον αφορά την ψηφοφορία μεταξύ των παικτών, ο Γιάννης βγήκε νικητής με 226-200, ενώ οι δυο τους ήρθαν… ισόπαλοι στην ψηφοφορία των Media με 99 ψήφους.


Στην περιφέρεια της Ανατολής πέραν των Λεμπρόν, Αντετοκούνμπο, starters θα είναι και οι Εμπίντ, Ίρβινγκ και Ντερόζαν!

Ανατολή: Λεμπρόν (Καβαλίερς), Αντετοκούνμπο (Μπακς), Εμπίντ (Σίξερς), Ίρβινγκ (Σέλτικς), ΝτεΡόζαν (Ράπτορς)

Όσον αφορά την περιφέρεια της Δύσης, τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε ο Στεφ Κάρι, με τον σούπερ σταρ των Γουόριορς να είναι ο αρχηγός! Βασικός επιλέχθηκε ο συμπαίκτης του, Κέβιν Ντουράντ, όπως και οι Χάρντεν, Ντέιβις, Κάζινς.

Δύση: Κάρι (Ουόριορς), Ντουράντ (Ουόριορς), Χάρντεν (Ρόκετς), Ντέιβις (Πέλικανς), Κάζινς (Πέλικανς).

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τέσσερις επιλογές των δύο αρχηγών, Λεμπρόν Τζέιμς και Στεφ Κάρι, θα πρέπει να είναι από τους οκτω starters αλλά όχι από τους captain. Ο Λεμπρόν πρέπει δηλαδή να επιλέξει τέσσερις εκ των Ίρβινγκ, Ντε Ρόζαν, Αντετοκούνμπο, Εμπίντ, Χάρντεν, Ντουράντ, Ντέιβς, Κάζινς και αντιστοίχως θα κάνει ο Κάρι, ενώ οι δύο αρχηγοί δεν μπορούν να επιλέξουν ο ένας τον άλλον! Κάτι που σημαίνει πως αρκετοί παίκτες είναι πιθανό να μην αγωνιστούν στις περιφέρειές τους.

Οι αναπληρωματικοί αναμένεται να ανακοινωθούν το βράδυ της Τρίτης (ξημερώματα της Τετάρτης στην Ελλάδα) 23 Ιανουαρίου. Τα ακριβή rosters των δυο ομάδων θα τα μάθουμε στις 25 Ιανουαρίου σε μία εκπομπή του TNT.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ