Κοινωνία

Οργή Μακεδονικών Συλλόγων για Στεφανίδου: Να ζητήσει δημόσια συγνώμη - "Παίρνει κεφάλια" ο Ι.Σαββίδης;

Σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις που προκάλεσε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο κανάλι Epsilon όπου ασκήθηκε κριτική στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα το σημείο όπου υπήρξε ένα κωμικό νούμερο με ηθοποιό να φορά την παραδοσιακή μακεδονική φορεσιά ήταν αυτό που πραγματικά εξόργισε του μακεδονικούς συλλόγους με αποτέλεσμα να υπάρξει μια εκτεταμένη ανακοίνωση από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Μακεδονικών Πολιτιστικών Συλλόγων.

«Είναι αδιανόητο να χρησιμοποιείται μια Παραδοσιακή φορεσιά, που «κουβαλάει» μνήμες και βάσανα ενός ολόκληρου λαού ως μέσο για ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ και ΦΘΗΝΗ σάτιρα. Την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2018 η εκπομπή της κας Τατιάνας Στεφανίδου ΑΗΔΙΑΣΕ τους πολυάριθμους ανθρώπους που σέβονται την Μακεδονική Παράδοση. Αυτή η ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ προσέγγιση και ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ της Ιστορικής Κληρονομιάς των Μακεδόνων, ως απόρροια της εν λόγω εκπομπής, δημιουργούν ΕΝΤΟΝΑ ερωτηματικά σχετικά με τις προθέσεις της Παραγωγής και της ίδιας της τηλεπαρουσιάστριας Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία φέρει ακέραια ευθύνη για την ΑΘΛΙΑ εικόνα που παρουσίασε η συνεργάτιδά της», αναφέρεται χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Όπως λένε στην ανακοίνωση τους, ζητούν «ΔΗΜΟΣΙΑ συγγνώμη από την «κωμικό» και την τηλεπαρουσιάστρια κα Τατιάνα Στεφανίδου για την ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ εκπομπή που είχε ως σκοπό να ξεφτιλίσει την Μακεδονική Παράδοση ειδικά, αλλά και ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες (μισό εκατομμύριο) γενικότερα που συμμετείχαν στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο της 21ης Ιανουαρίου 2018. Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλασσόμαστε να προβούμε σε νομικές ενέργειες».

https://www.youtube.com/watch?v=g-3_GoCjwFE

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ