Πολιτική

Οργή Δανέλλη: Ποτέ δεν είπα ότι θα ψήφιζα υπέρ του ονόματος «Δημοκρατία της Μακεδονίας»


Με οργισμένη ανάρτηση του στο facebook ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης διευκρινίζει τι απάντησε όταν ερωτήθηκε για το αν θα ψηφίσει ενδεχόμενη κυβερνητική πρόταση που θα ονομάζει τα Σκόπια, «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

«Απάντηση στην παραληροφόρηση: φυσικά και δεν είπα ότι θα ψήφιζα για "Δημοκρατία της Μακεδονίας". 27 χρόνια τώρα αποζητούμε σύνθετη για όλες τις χρήσεις ονομασία. Το εμπόριο του πατριωτισμού βλάπτει σοβαρά την εθνική ...υγεία!», έγραψε ο κ. Δανέλλης, παραθέτοντας και το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξής του στο ρ/σ Πρώτο Θέμα FM.

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/377709743&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true

Επίσης στην ίδια ανάρτηση ο κ. Δανέλλης παραθέτει παλαιότερη επιστολή που έστειλε σε 39 μαθητές του Λυκείου «Ο ΚΟΡΑΗΣ» την οποία είχαν αποστείλει προς τους 374 συνυπογράφοντες το κείμενο «Η Ελληνική Μακεδονία είναι Ελληνική». Ο δημόσιος διάλογος έγινε διά του τοπικού τύπου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης