Κοινωνία

Οπαδός της επίπεδης Γης θα δοκιμάσει ξανά να εκτοξευτεί με τον αυτοσχέδιο πύραυλό του


Θυμάστε τον «Τρελό» Mike Hughes που ήταν έτοιμος να εκτοξευτεί στο Διάστημα με το μαραφέτι του για να αποδείξει ότι ο πλανήτης μας δεν είναι σφαιρικός; Φυσικά και τον θυμάστε.

Ο πύραυλος των… 20.000 ευρώ δεν εκτοξεύτηκε τελικά, μιας και δεν πήρε την πολυπόθητη έγκριση πίσω στον Νοέμβριο, μόνο που ο Hughes δεν το έβαλε κάτω και έχει πλέον νέα ημερομηνία για την πρωτιά του: 3 Φεβρουαρίου.

Ο Καλιφορνέζος είχε συναντήσει την απάθεια των Αρχών αναφορικά με το πρωτοπόρο εγχείρημά του, καθώς η πολιτεία ενδιαφερόταν περισσότερο μήπως πέσει ο πύραυλός του σε καμιά κατοικημένη περιοχή. Παρά το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της πόλης-φαντάσματος (Amboy) στην έρημο Μοχάβε που θα γινόταν η εκτόξευση τού είχε δώσει το πράσινο φως, οι ομοσπονδιακές αρχές τον προσγείωσαν στην πραγματικότητα.

Αν και το σημαντικότερο πρόβλημα του πιονέρου ήταν πως ο πύραυλος δεν φαινόταν να δουλεύει πριν από την επίσημη πρώτη. Τώρα όμως ο 61χρονος οδηγός λιμουζίνας, όπως μας ενημερώνει από το Facebook, έχοντας πανέτοιμο το διαστημικό όχημά του, θα απογειωθεί λέει σε κατακόρυφη διεύθυνση(!), για να είναι σίγουρος πως όταν επιστρέψει θα προσγειωθεί στην ιδιωτική πόλη.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmadmikehughes%2Fvideos%2F1726093560776311%2F&show_text=0&width=476

Και η 3η Φεβρουαρίου δεν είναι καθόλου μακριά…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ