Αρχείο

Οι ισλαμιστές του ISIS ονειρεύονται εισβολή στην Ουάσινγκτον εμπνευσμένη από το Χόλιγουντ (βίντεο)

Ταινίες του Χόλιγουντ εμπνέουν το Ισλαμικό Κράτος όπως φαίνεται από το προπαγανδιστικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ένα παρακλάδι του απειλώντας ότι θα κάνει εισβολή στην Ουάσινγκτον και θα ανατινάξει τον Λευκό Οίκο.

https://youtu.be/PgSfaWvJIoU

 

Oι τζιχαντιστές απειλούν στο πεντάλεπτο βίντεό τους ότι θα εισβάλουν στην αμερικανική πρωτεύουσα και θα επιτεθούν στον Λευκό Οίκο έχοντας «κλέψει» σκηνές από ταινίες δράσης του Χόλιγουντ.


Το επίμαχο βίντεο, που κυκλοφόρησε στα social media από το παρακλάδι του Iσλαμικού Κράτους «Abd al Faqir Media»,  ξεκινά με την σκηνή από την ταινία του Χόλιγουντ «London Has Fallen» κι ένα φορτηγό που το οδηγεί μαχητής του Ισλαμικού Κράτους να διασχίζει μία γέφυρα γεμάτο εκρηκτικά .Η γέφυρα ανατινάζεται κι όλα τα αυτοκίνητα πέφτουν στον ποταμό.

Στη συνέχεια το βίντεο δείχνει τα στάδια από την «εισβολή» των τζιχαντιστών στην αμερικανική πρωτεύουσα. Το βίντεο ολοκληρώνεται με την επίθεση στον Λευκό Οίκο και τους τζιχαντιστές να το ανατινάζουν.

Ένας ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» ότι το βίντεο έχει στόχο να προσηλυτίσει νέα μέλη κάνοντας επίδειξη της δύναμής του.
Ο Ράφαελ Γκλουκ, μέλος της ομάδας που παρακολουθεί τη δράση των τζιχαντιστών «Jihadoscope», δήλωσε σχολιάζοντας το περιεχόμενο του βίντεο:

«Μπορεί να ακούγεται ηλίθιο ακόμα και παιδιάστικο όμως το βίντεο δείχνει στους υποστηρικτές του ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει μία αεροπορική δύναμη και τανκς που μπορούν να φθάσουν μέχρι την Ουάσινγκτον. Ίσως εμπνεύσουν κάποιον να γίνει «λιοντάρι» και να εξαπολύσει επίθεση».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...