Αθλητισμός

Ξυλοδαρμός οπαδού της ΑΕΚ που είχε κάνει μήνυση σε Περέιρα και Κασάμι

Λίγες ώρες μετά την μαφιόζικη επίθεση που δέχθηκε ο δημοσιογράφος Άρης Ασβεστάς, ένα ακόμη χτύπημα ωμής βίας ήρθε να προστεθεί στα αμέτρητα που έχουν υπάρξει στον οπαδικό χώρο.

Τέσσερις τραμπούκοι με κράνη επιτέθηκαν και χτύπησαν τον οπαδό της ΑΕΚ Χρήστο Γαρυφάλλου, ο οποίος ήταν μαζί με τη γυναίκα του, σπάζοντάς του τη μύτη και πλευρά.

Θυμίζουμε ότι ο Χρήστος Γαρυφάλλου είναι ο φίλος της Ένωσης που είχε προχωρήσει σε κατάθεση μήνυσης κατά των Βίτορ Περέιρα και Παϊτίμ Κασάμι, για τις χειρονομίες που έκαναν προς την εξέδρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, για το κύπελλο Ελλάδας τον Μάρτιο του 2015.

ΠΑΕ ΑΕΚ: Μην μένετε απαθείς στις μεθοδεύσεις του υποκόσμου

Ανακοίνωση για την επίθεση που δέχθηκε από τέσσερις τραμπούκους ο οπαδός της ΑΕΚ Χρήστος Γαρυφάλλου, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Σε αυτή αναφέρονται τα εξής:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το νέο σοβαρότατο κρούσμα ωμής βίας εναντίον του Χρήστου Γαρυφάλλου. Ο φίλαθλος της ΑΕΚ, ο οποίος είχε καταθέσει μήνυση εναντίον των Περέιρα και Κασάμι για τις χειρονομίες τους στον προ τριετίας αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, έγινε στόχος, μαζί με τη γυναίκα του, μαφιόζικης επίθεσης από τέσσερις άγνωστους, που τον γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο και στα πλευρά.

Καλούμε τη συντεταγμένη Πολιτεία να διερευνήσει το γεγονός εντοπίζοντας τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς ενός ακόμα μαφιόζικου χτυπήματος βάζοντας τέλος στη δράση όσων δεν έχουν άλλο στόχο από το να να τρομοκρατούν επιθυμώντας να μετατρέψουν σε πραγματική ζούγκλα τον αθλητισμό αλλά και την ελληνική κοινωνία γενικότερα. Δεν νοείται να παραμένουμε απαθείς σε τέτοιες μεθοδεύσεις του υποκόσμου.

AEK365

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ