Μέση Ανατολή

Νεκρός Παλαιστίνιος σε συγκρούσεις με ισραηλινές δυνάμεις

Νεαρός Παλαιστίνιος σκοτώθηκε την Τετάρτη κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με ισραηλινές δυνάμεις στο βόρειο τμήμα της Δυτικής Οχθης, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

Ισραηλινές δυνάμεις μπήκαν στην πόλη Τζενίν το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, και οι συγκρούσεις που ξέσπασαν είχαν αποτέλεσμα να υπάρξουν «πολλοί τραυματίες», σύμφωνα με την ισραηλινή αστυνομία.

Ο Αχμεντ Τζαράρ, ο Παλαιστίνιος που σκοτώθηκε, ήταν 22 ετών, σύμφωνα με το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

Τουλάχιστον δύο Παλαιστίνιοι συνελήφθησαν, ενώ οι συγκρούσεις συνεχίστηκαν για ώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφηγήθηκαν αυτόπτες μάρτυρες.

Κατά πληροφορίες που μετέδωσαν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, η επιδρομή ενδέχεται να συνδέεται με τον θάνατο εβραίου εποίκου πριν από μία εβδομάδα στην κατεχόμενη Δυτική Οχθη.

Ο ραβίνος Ραζιέλ Σέβα, 35 ετών, σκοτώθηκε από σφαίρες στις 9 Ιανουαρίου ενώ κινείτο με αυτοκίνητο κοντά στον οικισμό Χαβάτ Γκιλάντ, λίγα χιλιόμετρα από τη Νάμπλους, όπου ζούσε.

Αλλο αυτοκίνητο τον πλησίασε και οι επιβαίνοντες σε αυτό άνοιξαν πυρ εναντίον του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές