ΗΠΑ

Νέο σοκ για τα 13 παιδιά που διασώθηκαν από το «σπίτι του τρόμου» - Τα στέλνουν σε χωριστές οικογένειες

Σε χωριστές ανάδοχες οικογένειες και ιδρύματα θα φιλοξενηθούν σε πρώτη φάση τα 13 παιδιά που διασώθηκαν την περασμένη εβδομάδα από το «σπίτι του τρόμου», όπου κρατούνταν αλυσοδεμένα και υπό άθλιες συνθήκες από τους διεστραμμένους γονείς τους για πολλά χρόνια. 

Όπως μεταδίδει το αμερικανικό δίκτυο CBS, οι απεγνωσμένες εκκλήσεις των 13 παιδιών να μην τα χωρίσουν οι αρμόδιες Αρχές και να τους επιτραπεί να συνεχίσουν να ζουν σαν οικογένεια δεν εισακούστηκαν και ήδη έχει προγραμματιστεί η μετάβασή τους σε διαφορετικές οικογένειες και ιδρύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δικτύου, τα έξι ανήλικα παιδιά του ζεύγους Turpin θα «μοιραστούν» σε δύο ανάδοχες οικογένειες, ανά τρία.

Τα επτά ενήλικα παιδιά του ζευγαριού, τα οποία ωστόσο μοιάζουν με εφήβους εξαιτίας του χρόνιου υποσιτισμου και της κακοποίησης, θα σταλούν σε έναν ειδικό ξενώνα όπου παρέχεται ιατρική και ψυχολογική παρακολούθηση στους ενοίκους.

Ο 57χρονος David Turpin και η 49χρονη σύζυγός του Louise κατηγορούνται ότι επί σειρά ετών βασάνιζαν και κρατούσαν φυλακισμένα τα παιδιά τους, στερώντας τους βασικά αγαθά όπως τροφή και υποβάλλοντάς τα σε σωματική και ψυχική κακοποίηση.

Οι αποκαλύψεις σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση που έχει συγκλονίσει την υφήλιο είναι καταιγιστικές. Πριν μερικές ώρες, έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι των τεράτων σκόπευε να μετακομίσει την Οκλαχόμα για να συνεχίσει εκεί ανενόχλητο τον βασανισμό των παιδιών του, ωστόσο λίγες μέρες πριν προλάβει να εγκαταλείψει το σπίτι η απόδραση της 17χρονης κόρης τους οδήγησε στη σύλληψή τους και τους χάλασε τα σχέδια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ