Κύπρος

Μας έπιασε στον ύπνο ο Ρ.Τ.Ερντογάν: Με κόλπο γκρόσο νομιμοποιεί το ψευδοκράτος στα μάτια της διεθνούς Κοινότητας - Αφωνοι οι Eλληνες παίκτες του στοιχήματος

Προκλητική και ανιστόρητη ενέργεια από την διαδικτυακή εταιρία αθλητικού στοιχήματος bet365! Η εταιρεία που δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα, προσφέρει από την Παρασκευή στο κουπόνι της αγώνες του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος του ψευδοκράτους!

Η ενέργεια έχει προκαλέσει ήδη εξαιρετικά αρνητικές αντιδράσεις στην Ελλάδα, καθώς παρουσιάζει τα Κατεχόμενα με τον τουρκικό στρατό εισβολής, ως κανονικότατο κράτος.

Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή, 26/01, η εταιρεία προσφέρει για online στοιχηματισμό στο κουπόνι της τις αναμετρήσεις του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της επιλεγόμενης «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου», του ψευδοκράτους δηλαδή που εγκαθίδρυσαν οι Τούρκοι στα Κατεχόμενα της Κύπρου, μετά την εισβολή τους στην μαρτυρική Μεγαλόνησο το 1974.

Κατά αυτόν τον τρόπο bet365 να «νομιμοποιήσει» με τον τρόπο της ένα θλιβερό κράτος – μαριονέτα, το οποίο αναγνωρίζει και υποστηρίζει μόνο η Τουρκία, αλλά και το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημά του στον βωμό του κέρδους έχει προκαλέσει εντονότατες αρνητικές αντιδράσεις.

Στο Facebook δημιουργήθηκε ήδη ομάδα με τίτλο «μαύρο στην bet365 και το ψευδοκράτος της», στην οποία πολλοί χρήστες του διαδικτύου εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για την συγκεκριμένη ενέργεια, σε μια εποχή εξαιρετικά ευαίσθητη για τα εθνικά ζητήματα.

Η επίθεση στον Ελληνισμό είναι ολομέτωπη, μεταξύ των άλλων, σε Σκόπια, Κύπρο, Αιγαίο, Θράκη και Βόρειο Ήπειρο.

Η εταιρεία, με άδεια λειτουργίας στην Κύπρο από την Εθνική Αρχή Στοιχήματος, προσφέρει για στοιχηματισμό ένα παράνομο πρωτάθλημα ενός μη αναγνωρισμένου κρατικού μορφώματος, το οποίο έχει στηθεί πάνω σε αίμα Ελλήνων.

Βέβαια, στους λογαριασμούς των Κύπριων πελατών της εταιρείας δεν μην υπάρχει η επιλογή για στοιχηματισμό στο «πρωτάθλημα» των κατεχομένων.

Ωστόσο, όσοι έχουν μη Κυπριακό λογαριασμό μπορούν κανονικά να στοιχηματίσουν.

Δείτε την φωτογραφία με την ένδειξη «Πρωτάθλημα ΤΔΒΚ»:  

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ