ΗΠΑ

Μακελειό στις ΗΠΑ: Ένας σερίφης νεκρός και αστυνομικοί τραυματίες από πυροβολισμούς

Ένας σερίφης σκοτώθηκε και δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, από πυροβολισμούς στο Χάρισμπεργκ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι αστυνομικοί πήγαν στην περιοχή για να εκτελέσουν ένα ένταλμα.

«Το Χάρισμπουργκ θρηνεί την απώλεια, σήμερα το πρωί, ενός Αμερικανού σερίφη, που πέθανε προστατεύοντας τους κατοίκους μας. Ενώ εκτελούσαν ένα ένταλμα στο πλαίσιο της επιχειρησιακής δύναμης των ΗΠΑ, τρεις αστυνομικοί πυροβολήθηκαν, συμπεριλαμβανομένου ενός αστυνομικού του Χάρισμπεργκ, ο οποίος τραυματίστηκε», ανέφερε o δήμαρχος, σε δήλωσή του την Πέμπτη.

Ο δήμαρχος του Χάρισμπεργκ, Eric Papenfuse, δήλωσε ότι τρεις άνδρες ασφαλείας πυροβολήθηκαν, συμπεριλαμβανομένου ενός αστυνομικού του Χάρισμπεργκ. Δεν διευκρίνισε αν ο σερίφης των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανόταν στην καταμέτρηση.
Ο σερίφης των ΗΠΑ πέθανε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το PennLive.com.

Ο Fran Chardo, από την Dauphin County δήλωσε σε προηγούμενη συνέντευξη Τύπου ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για το κοινό.

Ο Chardo δήλωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια έρευνα μεγάλης κλίμακας που περιλαμβάνει πολλαπλές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της Υπηρεσίας των σερίφηδων των ΗΠΑ, της Πολιτειακής Αστυνομίας της Πενσυλβανίας και του FBI.

Οι γείτονες ανέφεραν ότι άκουσαν δεκάδες πυροβολισμούς, την Πέμπτη το πρωί, σύμφωνα με το WHTM .

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...