Πολιτική

Κ. Κατσίκης: «Θα επιμείνουμε μέχρι τέλους στη μη χρήση του όρου "Μακεδονία"»

Την κάθετη αντίθεση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τη χρήση του όρου Μακεδονία στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, επανέλαβε ο Κώστας Κατσίκης.

«Θα επιμείνουμε μέχρι τέλους στην κάθετη αντίθεσή μας για χρήση του όρου Μακεδονία, είτε προσδιορίζοντας γεωγραφικά είτε σε σύνθετη ονομασία» ανέφερε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Ο κ. Κατσίκης εξέφρασε την εκτίμηση ότι τα αποτελέσματα των προσπαθειών του Μάθιου Νίμιτς «δεν ήταν θετικά» ενώ σχολιάζοντας την αναφορά του ΥΠΕΞ των Σκοπίων περί καθυστερήσεων σημείωσε:

«Ίσως το θέμα πάει πιο πίσω ώστε να πρυτανεύσει η λογική στους γείτονες για να μην εκφράζουν αλυτρωτικές διαθέσεις, να μην προσπαθούν να κλέψουν τη δική μας Μακεδονία προκειμένου να δημιουργήσουν τη δική τους ταυτότητα».

Παράλληλα χαρακτήρισε «σκόπιμα» τα συλλαλητήρια που έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή, καθώς, όπως είπε, «είναι η φωνή του λαού».

«Όταν ο λαός θέλει να εκφράσει τη βούλησή του απέναντι στους πολιτικούς εκφραστές του πρέπει να κάνει συλλαλητήρια» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ