Κοινωνία

Κρίσιμες ώρες για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη – Σε θαύμα ελπίζουν οι γιατροί

Σε ένα θαύμα ελπίζουν οι γιατροί για να κερδίσει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης την μάχη που δίνει για την ζωή του. 

Η κατάσταση του παραμένει πολύ σοβαρή και αύριο, Τρίτη, είναι η κρίσιμη ημέρα καθώς οι γιατροί θα επιχειρήσουν να τον βγάλουν από την καταστολή ώστε να δουν πώς ανταποκρίνεται ο οργανισμός του. Η αγωνία είναι μεγάλη και όλοι είναι δίπλα στον γνωστό παρουσιστή που δίνει με σθένος τον μεγάλο του αγώνα για να παραμείνει στην ζωή.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του τα ξημερώματα της Κυριακής και υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Μετά από πολύωρο χειρουργείο στο κεφάλι νοσηλεύεται στην εντατική.

Την προηγούμενη Πέμπτη, μίλησε στην εκπομπή «Tatiana live», ένας αυτόπτης μάρτυρας που είδε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη πεσμένο στο οδόστρωμα, λίγα μόλις λεπτά μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

Πρόκειται για μία γυναίκα, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το παλικάρι ήταν στο δρόμο, κάτω πεσμένο. Δεν ξέραμε καν ποιος είναι και επειδή πριν έξι μήνες είχαμε και εμείς ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, έβαλα τις φωνές και σταματήσαμε να κατέβω κάτω να δούμε τι γίνεται. Το λεωφορείο ήταν σταματημένο, αλλά ο οδηγός δεν είχε κατέβει, ήταν μέσα. Ο καλύτερός μου φίλος μπήκε μέσα στο λεωφορείο, πήρε τον πυροσβεστήρα και έσβησε τη μηχανή».

«Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε σπασμούς κάτω στο δρόμο, ήταν ξαπλωμένος και δεν τον γύρισαν. Εγώ ήμουν εκεί, από πάνω του, του μίλαγα. Του έλεγα να κάνει υπομονή, γιατί θα ερχόταν το ΕΚΑΒ, αλλά το ΕΚΑΒ δεν ερχόταν, είχαν περάσει 10 λεπτά. Όταν ήρθε το ΕΚΑΒ, με πήραν από εκεί γιατί θα τον γύριζαν για να μην δω το πρόσωπό του», πρόσθεσε η γυναίκα, ενώ αποκάλυψε πως ο παρουσιαστής εκείνα τα πρώτα λεπτά είχε τις αισθήσεις του και καταλάβαινε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί δίπλα του.

Η σύζυγος, οι φίλοι και οι συγγενείς του παρουσιαστή βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, ελπίζοντας σύντομα να γίνει καλά και να βρεθεί και πάλι κοντά τους.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...