Αρχείο

Καταγγελία-«βόμβα» από τη δικηγόρο των 2 Τούρκων κομάντος

Δείτε αναλυτικά τι καταγγέλει η κ. Σταυρούλα Τομαρά, δικηγόρος των δύο Τούρκων κομάντος και πρώην δικηγόρος των οχτώ Τούρκων αξιωματικών:

«Καταγγέλλω συστηματικές παρεμβάσεις και μυστικές εμπλοκές συγκεκριμένων μη κυβερνητικών κύκλων που προσεγγίζουν τους 2 Τούρκους πελάτες μου, τους 2 Τούρκους κομάντος. Υποστηριζόμενοι από πολιτικά και άλλα πρόσωπα του παλιού Ελληνικού διεφθαρμένου κατεστημένου, τους δίνουν φρούδες υποσχέσεις και περίεργες συμβουλές υποβαθμίζοντας εσκεμμένα την παρουσία μου επιχειρώντας να με παρεμποδίζουν ώστε να καταστήσουν την παρουσία μου ανεπαρκή και την πληρεξουσιότητα μου ανενεργή. Επιχειρούν υστερόβουλες ενέργειες με αντιδεοντολογικό τροπο προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση και γνώση του περιεχομένου των φακέλων δικογραφίας που βρίσκονται στο γραφείο μου. Οι ενέργειες τους είναι προϊόν δόλου συνιστώμενες σε γνώση και θέληση παραγωγής του παράνομου αποτελέσματος. Βλάπτουν όχι μόνο τη νομική υπεράσπιση των 2 κομάντος αλλά και την πατρίδα.

Σε συνεννόηση με κέντρα του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού, με το πρόσχημα της παροχής δωρεάν νομικών υπηρεσιών από συγκεκριμένους δικηγόρους επιχειρούν τους τελευταίους μήνες να εκμεταλλευτούν πολιτικά δικηγορικές υποθέσεις ταλαιπωρημένων ανθρώπων των οποίων η έκβαση εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την αμερόληπτη και συνετή κρίση των Ελλήνων Διοικητικών Δικαστών θέτοντας σε κίνδυνο το δημόσιο συμφέρον και τις διπλωματικές σχέσεις της χώρας.

 

Ανάλογες δόλιες παρεμβάσεις αντιμετώπισα και στην υπόθεση των 8 Τούρκων, ακόμα και με προσωπικό εκφοβισμό.

Οι 2 κομάντος ,Τούρκοι πελάτες μου (26 και 27 ετών) εις βάρος των οποίων δεν έχει σταλεί ΚΑΝΕΝΑ αίτημα έκδοσης από την Τουρκία, δεν έχουν παραπεμφθεί ποτέ στον Εισαγγελέα για παράνομη είσοδο στη χώρα, δεν είναι υπόδικοι ή κατάδικοι, κρατούνται αυθαίρετα εδώ και 11 μήνες, έχουν εξαντληθεί ψυχολογικά και οικονομικά και ζητούν να αφεθούν ΑΜΕΣΩΣ ελεύθεροι, όπως ακριβώς προβλέπει η Ενωσιακή και η Εθνική νομοθεσία για την περίπτωση τους.

Απευθύνουμε εγώ και οι 2 Τούρκοι κομάντος ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ Jean Claude Juncker μέσω του Πρόεδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κ Antonio Tajani, με αίτημα-όπως προβλέπεται από τη Συνθήκη της Λισαβώνας- την άσκηση ελέγχου και επίβλεψης από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στους οργανισμούς της ΕΕ που μεριμνούν για την ομοιόμορφη εφαρμογή του Κοινοτικού δικαίου σε όλα τα κράτη-μέλη, με σκοπό οι Τούρκοι στρατιωτικοί- αιτούντες άσυλο στην Ελλάδα να έχουν ίση και απαράλαχτη μεταχείριση με τους Τούρκους στρατιωτικούς-αιτούντες άσυλο σε άλλες χώρες της ΕΕ, έτσι ώστε να μην καθίσταται η Ελλάδα ευάλωτος όμηρος στο μένος και στις διαρκείς απειλές της Τουρκικής Κυβέρνησης που περιφρονεί επιδεικτικά τους Κοινοτικούς νόμους.

Έχω αναλάβει την υπεράσπιση τους και δεν εγκαταλείπω το νομικό αγώνα μέχρι οριστικής επιτυχίας.

Αθήνα 7/1/2018
Σταυρούλα Τομαρά,δικηγόρος»

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...