ΗΠΑ

Η Ιβάνα για τον Ντόναλντ Τραμπ: Δεν είναι ρατσιστής, λέει ανοησίες γιατί είναι μπερδεμένος

Η Ιβάνα Τραμπ προσπάθησε να υπερασπιστεί τον πρώην σύζυγό της, υποστηρίζοντας ότι ο Αμερικανός πρόεδρος δεν είναι ρατσιστής, αλλά μπορεί να λέει ανόητα πράγματα επειδή είναι μπερδεμένος από τις αντικρουόμενες συμβουλές που δέχεται.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει δεχθεί σφοδρές επικρίσεις, ότι χρησιμοποιεί ρατσιστική ρητορική, έπειτα από την αναφορά του προέδρου για μετανάστες που πηγαίνουν στις ΗΠΑ από «χώρες απόπατους».

«Δεν νομίζω ότι ο Ντόναλντ είναι διόλου ρατσιστής. Μερικές φορές λέει πράγματα που είναι ανόητα και δεν τα εννοεί πραγματικά, αλλά σίγουρα δεν είναι ρατσιστής», δήλωσε η Ιβάνα Τραμπ στο Good Morning Britain. «Εχει τόσο πολλούς ανθρώπους να του λένε τι να πει, τι να μην πει και ίσως αυτό προκαλεί μπέρδεμα», συμπλήρωσε.

Η ίδια εξέφρασε την πεποίθηση ότι η κόρη της, Ιβάνκα, μπορεί να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος. Οσο για εκείνους που αμφιβάλλουν για τη νοητική του κατάσταση, σχολίασε: «Δεν πιστεύω ότι ο Ντόναλντ θα κάνει παράλογα πράγματα. Είναι πολύ σταθερός, συγκεντρωμένος, οργανωμένος και όταν θέτει έναν στόχο, τον πετυχαίνει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ