Πολιτική

Η απάντηση του Δημάρχου Καλύμνου στον δημοσιογράφο Γ. Λοβέρδο για τα περί “κατακτητών” ….

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, άφησε υπονοούμενα για … “ραγιαδισμό” των ακριτών κατοίκων της Καλύμνου, ο γνωστός για την φανατική πρόσδεσή του στο φιλομητσοτακικό και φιλο-Αδωνικό ιδεολογικό άρμα, δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος ( άλλωστε με τον Άδωνι Γεωργιάδη έπιναν από παλιά – εποχή ΛΑΟΣ – μαζί τον καφέ τους στο πάλαι ποτέ “Ελληνικό” της πλ Κολωνακίου, μετέπειτα μετονομασθέν “JK” και πάει λέγοντας …), επειδή υποδέχτηκαν με θέρμη τον Πρωθυπουργό Αλ Τσίπρα και τον ΥΠΕΘΑ Πάνο Καμμένο ανήμερα των Φώτων! “Καταιγιστική” ήταν η … απάντηση του γιατρού Δημάρχου του νησιού Γιάννη Γαλουζή:

“Απάντηση στον δημοσιογράφο Γ.Λοβερδο: Προσπερνώντας τον καθόλα απαξιωτικό τόνο της αναφοράς σας στο πρόσωπο ενός Δημάρχου, έχω να σας επισημάνω τα εξής κύριε Λοβέρδο :
1. Στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας και καλής φιλοξενίας -τους οποίους πιθανόν να μην γνωρίζετε- και μάλιστα προς έναν Πρωθυπουργό όταν αυτός επισκέπτεται για πρώτη φορά από την εκλογή του έναν τόπο, επιβάλλουν να του αποδίδονται οι δέουσες τιμές.
2. Στο πρόσωπο ενός Πρωθυπουργού, ο οποίος πέραν του θεαθήναι και της εθιμοτυπίας έσκυψε με ιδιαίτερη θέρμη και ειλικρινή διάθεση για επίλυση όλων των ζητημάτων που του τέθηκαν από τον ίδιο τον Δήμαρχο και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , αρμόζει αν μη τι άλλο η έμπρακτη έκφραση ευχαριστιών.
3. Το ποιοι κυβερνήτες έχουν κατά καιρούς κοροϊδέψει ασύστολα τον ταλαίπωρο Ελληνικό λαό, παραχωρώντας γη και ύδωρ σε κάθε είδους και προέλευσης «κατακτητές», το έχει αξιολογήσει ο ίδιος ο λαός και θα το κρίνει η ιστορία .
4. Τα περί ραγιαδίστικης νοοτροπίας και δουλικότητας σας επιστρέφονται ως εκτός τόπου και χρόνου καθώς οι ακρίτες που όντως φυλάσσουν Θερμοπύλες, δεν δέχονται μαθήματα αγωνιστικότητας και ηρωισμού από καλοπερασμένους αστούς.
Γιάννης Γαλουζής Δήμαρχος Καλυμνίων

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...