Αρχείο

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ για Καταλονία & Bildeberg - Πρόεδρος Καταλονίας: Θέλουμε Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης!

Πριν από ένα μήνα το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ αποκάλυπτε με βάση τα λεγόμενα της ερευνήτριας της μυστικοπαθούς Λέσχης Μπιλντερμπεργκ Cristina Jimenez, πως πίσω από τα γεγονότα στην Καταλονία βρισκόταν η Λέσχη.

Σήμερα η πληροφορία αυτή επιβεβαιώνεται με τον πιο τρανό τρόπο αφού οι «επαναστάτες» αξιωματούχοι της Καταλονίας είναι αποφασισμένοι να κάνουν πίσω για την ανεξαρτησία αρκεί να υπάρξει μια πιο «ομοσπονδοποιημένη» Ευρώπη.

Ο πρόεδρος της τοπικής κυβέρνησης της Καταλονίας, Artur Mas, είπε, εγκαινιάζοντας την ετήσια συνεδρίαση του Οικονομικού Κύκλου πως δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον για την ανεξαρτησία εάν σημειωθεί πρόοδος στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση «με μια μεγάλη κεντρική εξουσία»!

«Εάν υπάρχει μια ομοσπονδιακή Ευρώπη, με ομοσπονδιακή αρχή και μια ομοσπονδιακή τράπεζα, δεν θα θέλαμε την ανεξαρτησία», δήλωσε ο Mas. Διαβεβαίωσε ότι σε αυτή την περίπτωση η Καταλονία θα ήταν πιο άνετα, γιατί θα μπορούσε να φιλοδοξεί να είναι «σαν την Μασαχουσέτη εντός των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης”.

Πάντως, δήλωσε πρόθυμος να διαπραγματευτεί με την Ισπανία «εάν το κράτος επανεγκαθίσταται». Τόνισε ακόμη ότι είναι ανοικτός σε διάλογο με τα δύο μεγάλα κόμματα, ωστόσο, έχει κατηγορήσει την κυβέρνηση του Mariano Rajoy ότι έχει ζητήσει «τη διάλυση της αυτοδιοίκησης, μέσω δύο οδών: της εκ νέου συγκέντρωσης των εξουσιών και του ελέγχου των πόρων» · Στην πρώτη, έδωσε ως παράδειγμα το νέο εκπαιδευτικό νόμο και, περί του δεύτερου, τον έλεγχο του θησαυροφυλακίου της Generalitat (κυβέρνησης Καταλονίας) που περιλαμβάνει τη διάσωση του αποκαλούμενου ταμείου αυτόνομης ρευστότητας.

Οι αποκαλύψεις για την περιβόητη Λέσχη Μπιλντερμπεργκ που κάνει στο νέο της βιβλίο της η ειδική επί του θέματος ερευνήτρια από την Σεβίλλη Κριστίνα Μαρτίν Χιμένεθ είναι συγκλονιστικές. Στο νέο αυτό βιβλίο της με τίτλο σε ελληνική μετάφραση «Οι Δάσκαλοι του κόσμου βρίσκονται σε επιφυλακή» η Χιμένεθ, η οποία θεωρείται «η μεγαλύτερη εμπειρογνώμονας του κόσμου σχετικά με την Λέσχη Bilderberg», αποκαλύπτει ποιος ελέγχει τον κόσμο και ποια είναι τα σχέδιά του….

Όλα αυτά τα χρόνια της έρευνας η Χιμένεθ υπέστη πολλές και ασφυκτικές πιέσεις να εγκαταλείψει την έρευνά της και η ίδια υποστηρίζει πως πολλά κέντρα επιχείρησαν να την εμποδίσουν, να την γελοιοποιήσουν ή να την δυσφημίσουν.

Οι τρεις φάσεις του πολέμου που ζούμε

Σύμφωνα με την ερευνήτρια η περίοδος που ζούμε τώρα έχει τρεις φάσεις. “Η πρώτη είναι ο λεπτός και διακριτικός πόλεμος που διεξάγεται μέσω της εκπαίδευσης, της εργασίας, του τηλε-ελεγχόμενου ελεύθερου χρόνου και της προπαγάνδας. Η δεύτερη φάση είναι οικονομική έχοντας περάσει από την κρίση. Και ο τρίτος είναι ο Παγκόσμιος Πόλεμος που διεξάγεται μέσω ανταρτοπόλεμου σε όλο τον κόσμο. Το οριστικό βήμα ήταν όταν το 2014, μετά από την ετήσια συνάντηση της Bilderberg, τα ΜΜΕ άρχισαν να μιλάνε για το Ισλαμικό Κράτος” τονίζει.

Στο μέγιστο ερώτημα αν η μυστικοπαθής Λέσχη Bilderberg ελέγχει τον κόσμο η Μαρτιν απαντά:

«Έχει τον έλεγχο και έχει απόλυτη ισχύ για 60 χρόνια. Αλλά σήμερα κάπου χάνονται επειδή υπάρχει μια αλλαγή γενιάς . Η οντότητα έμεινε χωρίς ηγέτη μετά το θάνατο του David Rockefeller φέτος και νέοι άνθρωποι όπως ο Mark Zuckerberg (Facebook) ή ο Eric Schmidt (Google) θέλουν να αναλάβουν τη διοίκηση τώρα. Όλοι διαθέτουν εταιρείες διαστήματος, οπότε το μέλλον της Bilderberg μπορεί να μην είναι στη γη αλλά στο διάστημα” σχολιάζει.

Αναφορικά με τον τρόπο που η Λέσχη ασκεί τη δύναμή της η συγγραφέας υπογραμμίζει:

“Η ζωή ήταν πάντα οργανωμένη γύρω από τις δομές εξουσίας, δεν είναι κακό για κάποιον να ασκεί εξουσία. Αυτό που επικρίνω είναι η σκοτεινή και εγωιστική εξουσία που βλέπουμε σήμερα, η ισχυρή εντολή χωρίς να δίνει το εκάστοτε πρόσωπο λόγο στην κοινωνία”.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ