Εσωτερική Ασφάλεια

Αγρια Δύση η Αθήνα - Ανοιξαν πυρ Αστυνομικοί κατά δραπέτη - Τον πρόλαβαν πριν εισέλθει σε πολυκατοικία...

Απόπειρα απόδρασης από περιπολικό σημειώθηκε κοντά στο κτίριο της Τροχαίας Αττικής, στη Δηληγιάννη, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι.

Αρχικώς, πληροφορίες απο αστυνομικές πηγές, αφού σημείωναν ότι οι πυροβολισμοί, που ήταν 5-6 σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν στράφηκαν κατά των αστυνομικών που βρίσκονταν στο κτήριο της Τροχαίας Αττικής ή γύρω απο αυτό, ανέφεραν ότι η υπόθεση αφορά συμπλοκή μεταξύ πολιτών, στην διάρκεια της οποίας «μίλησαν τα όπλα».

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση απο την Ελληνική Αστυνομία, όλα συνέβησαν στην διάρκεια μεταφοράς δύο Γεωργιανών κρατούμενων στις Φυλακές, με όχημα της Ασφάλειας.

Στο φανάρι ακριβώς έξω απο την Τροχαία Αττικής, στο Μεταξουργείο, ο ένας κρατούμενος κατόρθωσε να κατεβάσει το παράθυρο και να ανοίξει την πόρτα. Αμέσως μετά άρχισε να τρέχει στον δρόμο, για να ξεφύγει.

Ο ένας απο τους δύο αστυνομικούς της Ασφάλειας, που συνόδευαν τους κρατούμενους αμέσως βγήκε απο το αυτοκίνητο και πριν αρχίσει να τον καταδιώκει – και ενώ ο άλλος Γεωργιανός βρισκόταν ακόμη στο όχημα – άρχισε να ρίχνει προειδοποιητικούς πυροβολισμούς στον αέρα, με στόχο να ακινητοποιηθεί ο κρατούμενος και να σημάνει συναγερμό στους συναδέλφους του απο την Τροχαία, ώστε να τον συλλάβουν το ταχύτερο και κυρίως πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε σε κάποιον απο τους διερχόμενους πολίτες, όπως πχ. να κρατήσει κάποιον όμηρο.

Η αντίδραση των υπόλοιπων αστυνομικών ήταν άμεση, ενώ στην περιοχή έσπευσαν και δυνάμεις της ομάδας ΖΗΤΑ που κατόρθωσαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο να εντοπίσουν τον κρατούμενο που το έσκασε απο το όχημα της Ασφάλειας και να τον συλλάβουν επί της οδού Ψαρών.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες υπήρξε πάλη ανάμεσα στους αστυνομικούς και τον Γεωργιανό κρατούμενο, πράγμα που επιβεβαιώνεται και από το αίμα στα σκαλιά της πολυκατοικίας.

 

https://www.youtube.com/watch?v=LcnTvVAwiKQ

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...