Περιβάλλον

Βρήκε το μάστορά του - Καρχαρίας τα βάζει με ιπποπόταμους, τρέχει να... σωθεί (βίντεο)

Τι κι αν είσαι ένας από τα πιο άγρια και επικίνδυνα αρπακτικά σε ολόκληρο τον πλανήτη; Τι κι αν αποτελείς τον τρόμο των θαλασσών; Καμιά φορά, κάνεις το λάθος να τα βάλεις με αντιπάλους που... δεν σε παίρνει και την πληρώνεις ακριβά.

Αυτό ακριβως συνέβη σε έναν καρχαρία-ταύρο -ένα από τα πιο επιθετικά είδη καρχαρία- ο οποίος αποφάσισε να επιτεθεί σε αγέλη ιπποποτάμων, οι οποίοι έπαιρναν το μπάνιο τους στο πάρκο Κρούγκερ της Νότιας Αφρικής.

Το τεράστιο ψάρι επιχείρησε να αρπάξει ένα από τα ζώα που κολυμπούσαν, ωστόσο, η επίθεση απέτυχε και αυτό που ακολούθησε ο καρχαρίας θα το θυμάται για πολύ καιρό.

Οι ιπποπόταμοι, όχι μόνο δεν τρόμαξαν, αλλά οργανωμένα και συντονισμένα όρμηξαν στον καρχαρία, ο οποίος ξαφνικά βρέθηκε περικυκλωμένος από όγκους δύο τόνων και τεράστια σαγόνια.

Δείτε το βίντεο

Στο απίστευτο βίντεο, ο καρχαρίας μοιάζει πανικόβλητος μέχρις ότου καταφέρει να απομακρυνθεί χωρίς σοβαρή ζημιά από τον κύκλο των εξαγριωμένων ιπποποτάμων, τους οποίους, προφανώς, θα απόφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ