ΗΠΑ

Βρήκε ευκαιρία! Η Χίλαρι Κλίντον στα Grammys... κοροϊδεύει τον Τραμπ (βίντεο)


Κι όμως η Χίλαρι Κλίντον πήρε μέρος και στην τελετή απονομής των βραβείων Grammys, που θερούνται τα «Όσκαρ» της μουσικής. Δεν βραβεύτηκε φυσικά, ούτε απένειμε όμως η ίδια κάποιο βραβείο... Αντίθετα, συμμετείχε σε ένα χιουμοριστικό βιντεάκι με «θύμα» τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.

Ο παρουσιαστής της βραδιάς, ο κωμικός Τζέιμς Κόρντεν, είχε την ιδέα να χρησιμοποιήσει το βιβλίο «Οργή και Θυμός», του συγγραφέα Μάικλ Γουλφ, που προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στο Λευκό Οίκο τελευταία, προκειμένου να αστειευτεί με το γεγονός πως, όπως το πάει ο Τραμπ, του χρόνου μπορεί να είναι και αυτός υποψήφιος. Θέλοντας να τον «προλάβει», κάνει μια οντισιόν, όπου διάσημοι τραγουδιστές, νικητές και υποψήφιοι για Grammys, διαβάζουν αποσπάσματα από το συγκεκριμένο βιβλίο: Ξεκινά ο Τζον Λέτζεντ και ακολουθούν μεταξύ άλλων η Σερ, ράπερς και.. τελευταία, η Χίλαρι. Μάλιστα η αντίπαλος του Τραμπ και μεγάλη χαμένη των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ αρχικά κρατάει το βιβλίο μπροστά στο πρόσωπό της, κατεβάζοντάς το λίγα δευτερόλεπτα μετά...

«Ένας από τους λόγους που του άρεσε να τρώει στα McDonalds είναι γιατί κανείς δεν ήξερε πως θα πήγαινε εκεί και το φαγητό ήταν φτιαγμένο με ασφάλεια», διαβάζει η Κλίντον.
https://www.youtube.com/embed/DjbysQgJ64Y

Την ώρα που έπαιζε το βίντεο στον αέρα της βραδιάς, ακούγονται γέλια από το κοινό στην αίθουσα, όμως δεν εντυπωσιάστηκαν όλοι θετικά από την συμμετοχή της πρώην υποψήφιας.

Μέλη της οικογένειας του ρεπουμπλικάνου προέδρου και στελέχη της κυβέρνησής του επέκριναν αμέσως αυτό το απόσπασμα. Ο γιος του, Ντόναλντ Τραμπ ο νεότερος, έγραψε στο Twitter ότι το να «διαβάζεις ένα βιβλίο γεμάτο ψευδείς ειδήσεις στα Γκράμι μοιάζει σπουδαίο βραβείο παρηγοριάς αν έχασες την προεδρία» πριν συμπληρώσει «όσο περισσότερο βγαίνει στην τηλεόραση η Χίλαρι, τόσο περισσότερο ο αμερικανικός λαός συνειδητοποιεί πόσο φοβερό είναι που έχει τον Ντόναλντ Τραμπ πρόεδρο».

Η Νίκι Χέιλι, η αμερικανίδα πρεσβεύτρια στον ΟΗΕ, έκρινε επίσης μέσω Twitter ότι η εμφάνιση της Κλίντον «κατέστρεψε» την τελετή. «Τι κρίμα», συμπλήρωσε.

Το βιβλίο του Γουλφ, που βασίζεται σε συζητήσεις με τον πρώην σύμβουλο αρμόδιο για τη χάραξη στρατηγικής στον Λευκό Οίκο, τον ακροδεξιό Στιβ Μπάνον, και άλλα στελέχη της προεδρίας, έγινε αυτοστιγμεί μπεστ σέλερ όταν κυκλοφόρησε την 5η Ιανουαρίου, εσπευσμένα αφού η προδημοσίευση αποσπασμάτων του προκάλεσε πολιτική θύελλα.

Το βιβλίο, το οποίο ο Τραμπ διατείνεται ότι είναι γεμάτο ψέματα, παρουσιάζει έναν Λευκό Οίκο σε κατάσταση απόλυτου χάους, με έναν πρόεδρο που ήταν απροετοίμαστος για τη νίκη του το 2016 και συμβούλους του να αμφισβητούν τις ικανότητές του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ