Κυβέρνηση

Βουλή: Άγριος καβγάς Βορίδη με Καββαδία - Χριστοδουλοπούλου για Καμμένο και Σαουδική Αραβία(βίντεο)

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Τρίτης (30/01) κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, όπου διεξαγόταν συζήτηση επί του αιτήματος της ΝΔ να κλητευθούν σε ακρόαση ο υπουργοί, Πάνος Καμμένος, Δημήτρης Βίτσας και Νίκος Κοτζιάς, για την υπόθεση της διακρατικής συμφωνίας πώλησης πολεμικού υλικού προς τη Σαουδική Αραβία.

Η πρόεδρος της Επιτροπής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, απέρριψε το αίτημα της ΝΔ για διεξαγωγή συζήτησης, λέγοντας ότι η συγκεκριμένη Επιτροπή είναι αναρμόδια να συζητήσει για το θέμα αυτό και πως θα πρέπει το θέμα να εξεταστεί από την Επιτροπή Εξοπλισμών.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ, Μάκη Βορίδη, ο οποίος έκανε λόγο για «προσπάθεια της κυβέρνησης να καλύψει τον κ. Καμμένο», ενώ από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ η Αννέτα Καββαδία του φώναζε: «Εάν έχετε θέμα, ζητήστε Εξεταστική».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...