Κόσμος

Απίστευτο βίντεο: Ελικόπτερο έκανε αναγκαστική προσγείωση σε αυτοκινητόδρομο!


Ένα ελικόπτερο έκανε αναγκαστική προσγείωση σε ένα αυτοκινητόδρομο στη Βιρτζίνια αφήνοντας με το στόμα ανοικτό τους οδηγούς.

Το περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας χάρη σε έναν οδηγό που ταξίδευε προς την περιοχή Jackson, στη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ και κατέγραψε το περιστατικό με την κάμερα του. Το ελικόπτερο αναγκάστηκε να προσγειωθεί στις νότιες λωρίδες μετά από τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στη μηχανή του, όπως ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ την ημέρα που συνέβη το περιστατικό αυτό.

“Καθώς οδηγούσα προς τη Δυτική Βιρτζίνια είδα ένα μαύρο ελικόπτερο πάνω από τα βουνά να προσγειώνεται στον αυτοκινητόδρομο.”, ανέφερε ο οδηγός που κατέγραψε το βίντεο. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ υπήρχαν έξι επιβάτες στο ελικόπτερο οι οποίοι ήταν υπάλληλοι ενός αγωγού στη Βιρτζίνια.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες κατά τη διάρκεια της προσγείωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Goldtown και κανένας οδηγός δεν επηρεάστηκε από την αναγκαστική προσγείωση.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό έγινε τον προηγούμενο Νοέμβριο.

https://www.youtube.com/embed/d7o1HmFBkIo

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...