ΗΠΑ

Απίστευτες εικόνες από το πλημμυρισμένο JFK στη Νέα Υόρκη (βίντεο)


Η Νέα Υόρκη κι άλλες πόλεις των βορειοανατολικών ΗΠΑ παραμένουν στην… κατάψυξη, με τις πολικές θερμοκρασίες να μην υποχωρούν. Απίστευτες εικόνες στο JFK, ένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια του κόσμου, που… πλημμύρισε!

Δεν έφτανε το κρύο και το χιόνι που έκανε τη ζωή τους δύσκολη, ήρθε και η πλημμύρα. Χιλιάδες ταξιδιώτες που επρόκειτο να φύγουν από το JFK, το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στη Νέα Υόρκη κι ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου, το είδαν να… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά!

Τμήμα του τερματικού σταθμού 4 πλημμύρισε όταν έσπασαν οι σωληνώσεις ύδρευσης. Στις εικόνες που μετέδωσαν τηλεοπτικά δίκτυα διακρίνονται όγκοι νερού να πέφτουν από την οροφή σε αίθουσα παραλαβής αποσκευών, ενώ εκατοντάδες βαλίτσες έχουν απομακρυνθεί.

«Το ύψος του νερού φθάνει τα 8 εκατοστά στο δυτικό τμήμα του τερματικού σταθμού 4» διευκρίνισε η Λιμενική Αρχή της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...