Κοινωνία

Ανατροπή στη «διπλή αυτοκτονία» πατέρα και γιου με φυτοφάρμακο στα Χανιά

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση για την οικογενειακή τραγωδία στον Βατόλακκο Χανίων. Σύμφωνα με τα όσα είπε στο cretapost.gr ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης που εξέτασε τις σορούς του ηλικιωμένου άνδρα και του 65χρονου γιου του, ο γέροντας «έφυγε» από παθολογικά αίτια, ενώ ο γιος του φαίνεται πως έδωσε τέλος στη ζωή του λίγη ώρα αργότερα. «Τα στοιχεία που προκύπτουν και από την προανάκριση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπελιβάνης «συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι ο 65χρονος ήταν αυτόχειρας. Ωστόσο αναμένουμε ακόμη τις εργαστηριακές εξετάσεις για να είμαστε σε θέση να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα».

Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί πως όπως προέκυψε από τη νεκροψία ο θάνατος του 89χρονου γέροντα οφείλεται σε καρδιολογικό αίτιο, καθώς η υγεία του ήταν ιδιαίτερα βεβαρημένη. Εξάλλου, όπως διευκρίνισε ερωτηθείς σχετικά ο ιατροδικαστής, ο θάνατος του υπερήλικα προηγείται χρονικά του θανάτου του γιου του.

Δεν άντεξε τον θάνατο του πατέρα του

Μετά και από την εξέλιξη αυτή εικάζεται ότι ο 65χρονος πρώην επιχειρηματίας και πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε επιστρέψει στο πατρικό του σπίτι και ζούσε με τους γέροντες γονείς του, «λύγισε» όταν αντιλήφθηκε πως ο ηλικιωμένος πατέρας του «είχε φύγει» από τη ζωή και προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, πιθανότατα πίνοντας κοκτέιλ από διάφορα φάρμακα.

Η διαπίστωση της απώλειας σε συνδυασμό με ένα πλήθος προβλημάτων οικονομικών και προσωπικών που αντιμετώπιζε, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν τα αίτια που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.

Υπενθυμίζεται πως τις σορούς των δύο ανδρών βρήκε η γυναίκα που φρόντιζε το ηλικιωμένο ζευγάρι, όταν πήγε να τους επισκεφθεί. Τραγική φιγούρα, υπέργηρη επίσης σύζυγος και μητέρα, η οποία δεν αντιλήφθηκε, μολονότι στο σπίτι, την τραγωδία που είχε εκτυλιχθεί πίσω από τις κλειστές πόρτες των δωματίων πατέρα και γιου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...