ΗΠΑ

Αναλαμβάνει χρέη γερουσιαστή ο θρυλικός Hulk Hogan;

Αν και δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική, ο θρύλος της πάλης στις Ηνωμένες Πολιτείες, Hulk Hogan υποστηρίζει ότι αν ήταν υποψήφιος στη Φλόριντα, θα κέρδιζε σίγουρα.

Ο 64χρονος δέχεται έντονο «φλερτ» από τον πρώην σύμβουλο του Ντόναλντ Τραμπ, Ρότζερ Στόουν να θέσει υποψηφιότητας στη Φλόριντα αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται να πείθεται για να εισέλθει στον στίβο της πολιτικής. Η μοναδική του φιλοδοξία όπως λέει είναι να επιστρέψει στο ρινγκ της πάλης, από όπου απομακρύνθηκε μετά από καυγά που είχε κατά τη διάρκεια αγώνα τον Ιούλιο του 2015.

Μιλώντας στο TMZ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η αντίδραση μου είναι η εξής: αν είμαι υποψήφιος θα κερδίσω. Αλλά δεν θέλω να είμαι υποψήφιος. Η ζωή μου είναι υπέροχη εδώ στην παραλία και το μόνο πράγμα που θα διεκδικούσα ξανά ποτέ είναι ο τίτλος του παγκόσμιου πρωταθλητή. Αλλά τώρα περνάω πολύ καλά εδώ».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...