Κυβέρνηση

Ένας απίστευτος διάλογος Πολάκη – Ντόρας που δεν έπιασαν οι κάμερες! “Εσύ ενδιαφέρεσαι μόνο για κονόμα”

Έναν απίστευτο διάλογο που πέρασε απαρατήρητος από τις κάμερες στη Βουλή, είχαν ο αν.Υπουργός Υγείας και η Ντόρα Μπακογιάννη, προς το τέλος της ομιλίας του Γιώργου Σταθάκη.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Περιβάλλοντος μιλώντας απευθύνθηκε προς τη ΝΔ διερωτώμενος “τί από αυτά θα πάρετε πίσω εσείς αν γίνετε κυβέρνηση; το Κτηματολόγιο; τους δασικούς χάρτες; τους εφαρμοστικούς νόμους; με τί από αυτά διαφωνείτε, πείτε μας“, σχολιάζοντας την αποστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι όταν γίνει η ΝΔ κυβέρνηση θα τα πάρουν όλα πίσω.

Στο σημείο αυτό, παρενέβη σκωπτικά ο Παύλος Πολάκης, λέγοντας “τι είναι αυτά που λες ρε Γιώργο; αν τα κάνετε όλα αυτά οι άλλοι δεν θα έχουν τι να κάνουν, δεν θα γίνουν ποτέ κυβέρνηση”.

Θα πάρουμε πίσω τα διπλά βιβλία” απάντησε η Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στη γνωστή υπόθεση για την οποία έχει κατηγορηθεί ο αν. Υπουργός Υγείας από την εποχή που ασκούσε την ιατρική και εξυπηρετούσε ασθενείς που δεν είχαν να πληρώσουν σε νοσοκομεία.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Παύλου Πολάκη που της απάντησε “μακάρι να είχατε εσείς διπλά βιβλία, θα είχατε σώσει και καμιά 500αριά ανθρώπους, αλλά εσείς ενδιαφέρεστε μόνο για την κονόμα“.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές