Κόσμος

Άνδρας βλέπει μια νεκρή χελώνα κάτω από μια γέφυρα - Μόλις πλησιάζει λίγο πιο κοντά όμως, παθαίνει ΣΟΚ!... (Εικόνες & Βίντεο)

Ο Steve Booker από το Cyril της Οκλαχόμα, περπατούσε κατά μήκος μιας παραλίας κατά την ανατολή του ηλίου στο Cozumel του Μεξικού, όταν είδε κάτι παράξενο με τη γωνία του ματιού του. Κάτω από μια γέφυρα, βρισκόταν μια τεράστια θηλυκή θαλάσσια χελώνα που στέκονταν με την πλάτη της και αιμορραγούσε από τη μύτη της.

Αρχικά, ο Steve υπέθεσε ότι είχε πεθάνει. Αλλά όταν έφτασε πιο κοντά, ο Steve παρατήρησε ότι ανοιγόκλεινε τα μάτια της – η ζωή της κρέμονταν από μια κλωστή. Αυτό που έκανε έπειτα, το χειροκρότησαν χιλιάδες άνθρωποι.

Η χελώνα όχι μόνο αιμορραγούσε, αλλά είχε υποστεί και άλλο τραυματισμό. Ο άντρας ανησυχούσε πολύ.

Ο Steve, ήξερε ότι έπρεπε να πάει και να βοηθήσει αμέσως. Χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά, ο Steve γύρισε απαλά την τεράστια χελώνα από την άλλη πλευρά και αντίκρυσε το σπασμένο κέλυφος.

Ήταν εκπληκτικό το γεγονός ότι η θαλάσσια χελώνα είχε ζήσει για τόσο διάστημα. Ο Steve κάθισε εκεί υπομονετικά, όπως η χελώνα άρχιζε να σέρνεται προς το νερό.

Το φτωχό πλάσμα δεν μπορούσε να το κάνει σωστά, αλλά χάρη στον Steve, θα της ήταν πιο εύκολο να ανακάμψει.

Εκατοστό – εκατοστό, η χελώνα βυθίστηκε στη θάλασσα. Πριν ο Steve το καταλάβει, η χελώνα είχε φύγει!

Μόλις ο Steve επέστρεψε στο δωμάτιό του, δημοσίευσε το βίντεο online και μοιράστηκε αυτή τη συγκινητική εμπειρία διάσωσης. Προκάλεσε εντυπώσεις, που μπόρεσε να βοηθήσει αυτό το πλάσμα του Θεού με έναν τόσο απλό τρόπο.

Πολλοί άλλοι στη θέση του, μπορεί να μην είχαν γυρίσει να βοηθήσουν. Δεν ξέρουμε τι συνέβη στη θαλάσσια χελώνα μετά την είσοδό της στο νερό, αλλά ελπίζουμε να έγινε καλά και να μπορέσει να ζήσει πολλά χρόνια!

Οι θαλάσσιες χελώνες είναι καταπληκτικά πλάσματα και αυτή η ιστορία επισημαίνει το πόσο σημαντική είναι η σχέση μεταξύ ανθρώπων και ζώων.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που σχολίασαν θετικά τον Steve για αυτή του την πράξη. Ρίξτε μια ματιά σε αυτή την ηρωική διάσωση στο παρακάτω βίντεο. 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=wqNmOQTs-LA

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...