Κοινωνία

Άγριο ξύλο μπροστά σε φούρνο για τα μάτια μιας γυναίκας – Ο κακός χαμός σε διασταύρωση!

Η κυκλοφορία διακόπηκε και οι σκηνές άφησαν τους αυτόπτες μάρτυρες άφωνους. Οι δύο οικογένειες συναντήθηκαν τυχαία...

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν το πρωί της Δευτέρας (08-01-2018) στην οδό Καβάφη στη νότια πλευρά της Λαμίας, όταν οικογένειες Ρομά συνεπλάκησαν άγρια μεταξύ τους.

Έντρομοι οι περαστικοί παρακολουθούσαν τι συνέβαινε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tvstar.gr, όλα ξεκίνησαν περίπου στις 11 το πρωί. Ένα αυτοκίνητο με Ρομά σταμάτησε στο φούρνο που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Καβάφη και Αμφικτυόνων.

Μία από τις γυναίκες μπήκε στον φούρνο και οι υπόλοιποι περίμεναν στο αυτοκίνητο. Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε ένα φορτηγό στο οποίο επέβαιναν Ρομά και σταμάτησε στον φωτεινό σηματοδότη.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα άρχισε η συμπλοκή. Άγριο ξύλο μεταξύ των ανδρών, ενώ οι γυναίκες από το πρώτο αυτοκίνητο, με σιδερολοστούς χτυπούσαν το φορτηγό σπάζοντας τα τζάμια και προκαλώντας σοβαρές ζημιές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας από τους Ρομά έβγαλε μαχαίρι και απειλούσε με αυτό τους ομοεθνείς του, ωστόσο δεν το χρησιμοποίησε.

Οι σκηνές αυτές διήρκησαν αρκετά λεπτά. Στο μεταξύ βέβαια ενημερώθηκε η αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο.

Στη θέα των αστυνομικών οι Ρομά προσπάθησαν να εξαφανιστούν. Ο οδηγός του φορτηγού, κάνοντας μπρός πίσω χτυπούσε συνεχώς το άλλο όχημα, ενώ άλλοι ρομά βρίσκονταν αιμόφυρτοι στον δρόμο.

Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση της αστυνομίας που πλέον έχει αναλάβει την υπόθεση. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές είχαν προσωπικές διαφορές με πρωταγωνίστρια μία γυναίκα.

Πηγή: tvstar.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...