Κλαίνε με μαύρο δάκρυ στο Mega- Βίντεο

Δημοσίευση: 12 Ιανουαρίου 2018, 7:26 μμ | Ανανέωση: Ιανουάριος 12, 2018 στις 7:27 μμ

Άνθρωποι για τους οποίους το Mega αποτέλεσε σταθμό στην καριέρα τους, μιλούν για τις στιγμές που έζησαν εκεί, αλλά ταυτόχρονα εκφράζουν και την λύπη τους για τον «ξαφνικό» θάνατο του καναλιού.

Ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Μάρκος, που αναπολεί τα χρόνια που εργαζόταν εκεί ως ρεπόρτερ.

 • Αριστερός Μνημονιοζήτουλας

  Όλα εδώ πληρώνονται, ξεφωνημένοι χαφιέδες και ρουφιάνοι του Mega. Στον αγύριστο, εσείς και το τουρκοκάναλο σας.

 • ArlekinPanakotas

  Συνένοχοι στην προπαγάνδα, τύφλωση και παραπληροφόρηση των Ελλήνων και οι εργαζόμενοι του Mega εξίσου με τους δημοσιογράφους.

 • Ι.Ρ.

  «Σκληρόν εστί προς κέντρα λακτίζειν». Την νουθεσία του Κυρίου προς τον Παύλο πολλοί δεν την έλαβαν υπ’ όψην τους στο διάβα της Ιστορίας και μετά την κατάρρευσή τους αναρωτιόταν «τι έφταιξε». Όταν είχαν «ξεσπαθώσει» κατά της Ι.Μ. Βατοπαιδίου και του γέροντα Εφραίμ, ένοιωθαν ισχυροί και βέβαιοι νικητές. Και αν κινούταν από αίσθημα δικαίου, χαλάλι τους. Αλλά ήταν αποκλειστικά κακόβουλη έχθρα και συκοφαντία. Και σήμερα, το κόμμα εξαερώθηκε η εφημερίδα έκλεισε και το κανάλι εκπνέει. Ας ευχηθούμε τουλάχιστον να κατανοήσουν.

 • posidon

  Καλά να πάθετε παρτάλια!!!

 • Αδράστεια

  Οι μεγαλοδημοσιογραφοι ρουφιανοι ακομα κανουν μαυρη προπαγανδα ετσι χτιζουν περιουσιες απο τα pay role των πρεσβειων στα χρονια της κρισης .Λυπαμαι για της χιλιαδες των αυτοκτονων .Στο mega τωρα θελουν δευτερη ευκαιρια

 • γιωργος παππας

  στα τσακιδια

 • ΕΚΧ

  ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ! Το Mega έκανε εντατικά μαθήματα εκτουρκισμού στους Έλληνες με τη σωρεία των Τουρκικών σήριαλ που είχε στο πρόγραμμα του σε ημερήσια βάση.ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ MEGA ήταν ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ.ΠΟΤΕ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;; ΠΟΤΕ!!!ΟΤΙ ΔΕΙΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕGA ΣΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΜΕGA ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ.ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ!