Αρχείο

"Βοηθήστε μας" - Ερανος για την αμοιβή των δικηγόρων του 19χρονου μοντέλου που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

Έρανο προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα για την κάλυψη της αμοιβής των δικηγόρων του 19χρονου μοντέλου στο Χονγκ Κονγκ, κάνει η οικογένεια.

Η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου, συνελήφθη στις 22 Νοεμβρίου στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, έχοντας στην κατοχή της 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας, Σάκης Κεχαγιόγλου, τονίζει ότι προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του για την υπόθεση, ωστόσο, τονίζει ότι θα χρειαστούν δεκάδες χιλιάδες ευρώ, ώστε να πληρωθούν οι δικηγόροι που θα υπερασπιστούν την κοπέλα στο Χονγκ Κονγκ.

Οι γονείς της 19χρονης Ειρήνης, ανακοινώνουν μέσω του δικηγόρου τους, τον αριθμό λογαριασμού της μητέρας προκειμένου εκεί να καταθέτουν χρήματα όσοι το επιθυμούν, καθώς οι ίδιοι οι γονείς, αστυνομικός και νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, αδυνατούν να καλύψουν τις χρηματικές ανάγκες που απαιτούνται για την υπεράσπισή της κόρης τους από τους δικηγόρους.

Η ανακοίνωση του κ. Σάκη Κεχαγιόγλου:

«Με την ιδιότητά μου ως νομικού συμβούλου των γονέων της 19χρονης προσωρινά κρατούμενης στην πόλη του Χονγκ Κονγκ, για παράβαση του ν. περί Ναρκωτικών, Ειρήνης Μελισσαροπούλου, εκφράζω εκ μέρους της και μετά από παράκλησή της, τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της προς όλους, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όσοι με τηλεφωνήματα, επιστολές και μέσω του διαδικτύου δηλώνουν τη βεβαιότητά τους για την αθωότητά της καθώς και την πρόθεσή τους να στηρίξουν με κάθε τρόπο το νομικό αγώνα που πρόκειται να διεξαχθεί για να αποδειχθεί η αθωότητά της και ενώπιον των Δικαστηρίων.

Επισημαίνω για μία ακόμη φορά και προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι η ανάληψη της υπεράσπισης της Ειρήνης από μέρους μου είναι απολύτως αφιλοκερδής. Τα έξοδα όμως και η αμοιβή διακεκριμένων ποινικολόγων του Χονγκ Κονγκ που θα την εκπροσωπήσουν από τώρα και θα παραστούν στη δίκη που πρόκειται να διεξαχθεί είναι ιδιαίτερα υψηλά. Οι δε γονείς της (αστυνομικός και νοσηλεύτρια στη Μυτιλήνη) αδυνατούν να καλύψουν έστω και μέρος των δεκάδων χιλιάδων δολλαρίων ή ευρώ που θα απαιτηθούν.

Ενόψει όλων των ανωτέρω, η οικογένειά της δι’ εμού και μετά από σχετική παράκληση εκατοντάδων επωνύμων και ανωνύμων πολιτών, ανακοινώνει τον αριθμό λογαριασμού που διατηρεί η μητέρα της Ειρήνης, Αικατερίνη Κουκούλα στη Eurobank, και ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσοι θελήσουν να συμβάλουν στη συγκέντρωση του ποσού που θα χρησιμοποιηθεί για να έχει η Ειρήνη μία ευπρόσωπη υπεράσπιση.

Τράπεζα : EUROBANK
Ον/μο : ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ, του ΧΡΗΣΤΟΥ
IBAN : GR 280 260 725 0000 150 101 362 739»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...