Πολεμικό Ναυτικό

H μάχη του πλωτών του Λ/Σ με τα τούρκικα στα Ίμια - Έχει και γυναικείο άρωμα ! (βίντεο)

Είναι η μοναδική γυναίκα μηχανικός που υπηρετεί στο Λιμενικό Σώμα και  έχει την ευθύνη της καλή λειτουργίας του πλωτού που καθημερινά δίνει μάχες με τις τουρκικές ακταιωρούς στην οριογραμμή του Αιγαίου, όπως αναφέρει σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ το Star Channel. 

Το όνομά της Λειβαδίτη Κολίτσα.

Για τη νεαρή αξιωματικό ήταν από την πρώτη στιγμή  η επιλογή της να υπηρετήσει σε πλωτό σκάφος του Λιμενικού, αλλά και να έρθει στην πρώτη γραμμή στα Ίμια.

H υπαξιωματικός του Λιμενικού που καθημερινά φτάνει στα Ίμια

Οι συνάδελφοί της μόνο καλά λόγια έχουν να πουν, καθώς σαν μια γροθιά  κάτω από δύσκολες συνθήκες απαντούν κάθε φορά στην τουρκική προκλητικότητα που  δεν λογαριάζει την γιορτή των Χριστουγέννων.

Ελληνική Ακτοφυλακή: Περιπολία στα Ίμια και μεταφορά ασθενών

Όλα τα στελέχη της ακτοφυλακής  και σήμερα έκαναν την καθιερωμένη τους περιπολία.  Το 605 πλωτό του λιμενικού είναι το σκάφος που σε δύσκολες καιρικές συνθήκες θα βγάλει από την απομόνωση τους ακρίτες μας.

Η μεγαλύτερη χαρά που παίρνουν είναι όταν βλέπουν χαρούμενα  τα πρόσωπα των  ακριτών μας που μαζί με τα στελέχη του Λιμενικού βρίσκονται στην ευαίσθητη περιοχή της ελληνικής μεθορίου.

https://youtu.be/Sr-BlZ9LUQ8

veteranos.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ