Πολιτική

Χατζηδάκης: Αποτυχημένη η επίσκεψη Ερντογάν

«Αποτυχημένη» χαρακτήρισε την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, κ. Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Ο κ. Ερντογάν ήταν απομονωμένος και ήρθε στην Ελλάδα… Νομίζαμε ότι θα πάρουμε κάποια ανταλλάγματα, και αντί γι’ αυτό λέει για τη Λωζάνη και τη μειονότητα, και αυτές οι δηλώσεις οδηγούν προς τα πίσω τις σχέσεις μας. Η επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν ήταν αποτυχημένη και καθόλου προετοιμασμένη και ο κ.
Κοτζιάς θα πρέπει να απολογηθεί γι’ αυτό… Δεν φταίει ο ΣΚΑΪ που πήρε συνέντευξη στον Τούρκο πρόεδρο» επισήμανε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη η κυβέρνηση λειτουργεί σαν εισαγγελέας. «Έχει ένα σύνδρομο ανωτερότητας και τής φταίνε όλοι οι άλλοι. Είναι σαν κάποιον που κοιτάει τον εαυτό του στον καθρέφτη κι όταν δεν του αρέσει η εικόνα του φταίει ο καθρέφτης» ανέφερε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...