Κοινωνία

Χάος στην E.O Θεσσαλονίκης - Αθήνας από τον χιονιά - Ντελαπάρισαν αυτοκίνητα στη Λαμία - Δίπλωσαν νταλίκες στον Μπράλο - Βίντεο

Μεγάλα προβλήματα έχει προκαλέσει στο οδικό δίκτυο της Φθιώτιδας η έντονη χιονόπτωση. Συγκεκριμένα λίγο έξω από τη Λαμία, στις στροφές προς Μπράλο, έχουν διπλώσει δυο νταλίκες και η κυκλοφορία γίνεται με τρομερή δυσκολία, ενώ το χιόνι που πέφτει ακατάπαυστα έχει σκεπάσει το οδόστρωμα.

Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα και στην εθνική οδό, όπου χιονίζει κατά μήκος του πετάλου του Μαλιακού κόλπου. Τα φαινόμενα είναι πιο έντονα στην περιοχή της Λοκρίδας όπου στο ύψος του Μαρτίνου τα αυτοκίνητα πάνε σημειωτόν.

«Λίγο πριν το Μαρτίνο και μέχρι τη Μαλεσίνα έχουν ντεραπάρει πάνω από 20 αυτοκίνητα, μικρά και μεγάλα, και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας. Πέρασα με τρομερή δυσκολία γιατί είχα 4χ4, αλλά σε λίγο δεν θα κινείται τίποτα...» δήλωσε οδηγός που ταξίδευε από Αθήνα προς Λαμία. Μετά τα διόδια της Τραγάνας προς Λαμίας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αλλά το θέμα είναι πως φτάνεις μέχρι εκεί.

Από τις 3:00' το μεσημέρι η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας εξέδωσε απαγορευτικό για την κυκλοφορία φορτηγών στην εθνική οδό. Το απαγορευτικό ισχύει και για τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Πριν από λίγο δίπλωσαν νταλίκες και στην εθνική οδό, στο 122ο χλμ λίγο πριν το Μαρτίνο με αποτέλεσμα να μην μπορούν να περάσουν ούτε οι αλατιέρες να καθαρίσουν.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πόσο δύσκολα κινούνται τα αυτοκίνητα στην εθνική οδό. Είναι στο ύψος της γέφυρας του Μαρτίνου λίγο πριν διπλώσουν οι νταλίκες και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα.

https://www.youtube.com/watch?v=1iHZEdfJh8A

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...