Οπλικά συστήματα

Χάθηκε το G-3 Εθνοφύλακα στην Κάλυμνο

Κάτω από απόλυτη μυστικότητα διενεργούν έρευνες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και οι στρατιωτικές υπηρεσίες στην Κάλυμνο, για να εξακριβώσουν πώς χάθηκε μυστηριωδώς το στρατιωτικό όπλο τύπου G-3 από σπίτι ενός εθνοφύλακα!

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο ίδιος ο εθνοφύλακας, ο οποίος είχε χρεωθεί το όπλο από το τοπικό Τάγμα Εθνοφυλακής, άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του εδώ και αρκετό καιρό και έκλεψαν το όπλο. Οι έρευνες, πάντως, συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση και εξετάζεται το ενδεχόμενο το G-3 να έχει πουληθεί.

Θύμα κλοπής έπεσε και ένας 79χρονος στο Αγρίνιο, αλλά βρήκε τον… μπελά του! Όταν ο ηλικιωμένος κατήγγειλε ότι άγνωστος διέρρηξε την αποθήκη του σπιτιού και έκλεψε από μια ντουλάπα το κυνηγετικό του όπλο, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή φύλαξη οπλισμού με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου και αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές