Κοινωνία

Βόμβα στο βενζινάδικο στην Ανάβυσσο -Η έκρηξη προκάλεσε φωτιά


Έκρηξη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη λεωφόρο Καραμανλή στην Ανάβυσσο σημειώθηκε τα ξημερώματα. Στην περιοχή έχουν σπεύσει 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για κάποιον τραυματισμό. 

Η έκρηξη στο βενζινάδικο της λεωφόρου Καραμανλή στην Ανάβυσσο, οφείλεται σε βόμβα, λέει ο πρόεδρος των βενζινοπωλών και ιδιοκτήτης του πρατηρίου.

Όπως λέει ο ιδιοκτήτης άγνωστοι φαίνεται ότι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό κοντά στην είσοδο του πρατηρίου. Η έκρηξη έγινε λίγο μετά τις πέντε τα ξημερώματα, λίγα λεπτά πριν το βενζινάδικο ανοίξει.

Η έκρηξη ήταν ισχυρότατη. Ακολούθησε φωτιά, την οποία ευτυχώς κατάφερες ο ίδιος ο ιδιοκτήτης να την περιορίσει άμεσα.

Από το ωστικό κύμα, όπως περιγράφει ο ιδιοκτήτης καταστράφηκε πλήρως το πρατήριο, ενώ προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα σε μια ακτίνα τουλάχιστον 150 μέτρων από το σημείο της έκρηξης.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε, για προληπτικού κυρίως λόγους, ισχυρή δύναμη της πυροσβεστική, ενώ επί τόπου βρίσκεται για έρευνα κλιμάκιο της Ασφάλειας.

Όπως λέει ο ίδιοκτήττης του βενζινάδικου οι άγνωστοι ενεργοποίησαν τον μηχανισμό λίγο πριν ανοπίξει το κατάστημα. Εάν η έκρηξη είχε γίνει λίγα λεπτά αργότερα θα υπήρχαν θύματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ