Αθλητισμός

Τρομερό ξύλο στη φυσούνα μετά το τέλος του Γιουνάιτεντ - Σίτι! Ματωμένος ο Αρτέτα, έλουσαν με γάλα τον Μουρίνιο

Αν νομίζετε ότι το ξύλο στη φυσούνα είναι ελληνικό φαινόμενο, τότε κάνετε λάθος. Τρομερά πράγματα συνέβησαν μετά το τέλος του ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και τη Σίτι στο "Ολντ Τράφορντ".

Οι «πολίτες» επικράτησαν 2-1 της Γιουνάιτεντ και ξέφυγαν 11 βαθμούς από τη μισητή αντίπαλο τους, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της Premier League.

Μετά το τέλος του αγώνα, έγινε το «έλα να δεις» στη φυσούνα, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ. Ο Ρομελού Λουκακού την… είπε στους παίκτες της Σίτι που πανηγύριζαν προκλητικά κι η κατάσταση ξέφυγε.

Ο Έντερσον της Σίτι άρχισε να προκαλεί τόσο τους παίκτες της Γιουνάιτεντ όσο και τον Ζοζέ Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο να του απαντά:

»Δείξε λίγο γαμ@@@ σεβασμό. Ποιος νομίζεις ότι είσαι;«.

Στα… χέρια οι δύο ομάδες

Οι παίκτες και τα μέλη των τεχνικών τιμ των ομάδων ήρθαν στα χέρια, με τον Μουρίνιο να δέχεται ένα μπουκάλι νερό στο κεφάλι, ενώ τον έλουσαν και με γάλα! Από την πλευρά του, ο βοηθός του Γκουαρντιόλα, Μικέλ Αρτέτα, αποχώρησε γεμάτος αίματα, έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε στο πρόσωπο.

Βαριά καμπάνα αναμένεται να πέσει στους πρωταγωνιστές του επεισοδίου από την αγγλική λίγκα, μιας και υπάρχει υλικό από τον χαμό στη φυσούνα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ