Ρωσία

«Τρελοί» Ρώσοι πιλότοι Sukhoi: Δείτε τι κάνουν με τα «φορτωμένα» βλήματα αεροσκάφη - Βίντεο που καθηλώνουν



Τρελοί Ρώσοι πιλότοι των Sukhoi θα μπορούσε να είναι το τίτλος του βίντεο που ακολουθεί και στο οποίο αποτυπώνεται το πόσο είναι εξοικειωμένοι με το πολεμικό περιβάλλον και τις πτήσεις ο ένας κοντά στον άλλον προκειμένου να πετυχαίνουν τον βέλτιστο αποτέλεσμα. Αν και η συγκεκριμένη πτήση δεν είναι «επαγγελματική» και εντός των κανόνων ασφαλείας οι Ρώσοι πιλότοι κάνουν μία επίδειξη που μοιάζει με αυτές των ακροβατικών σμηνών.

Από την κάμερα του κόκπιτ ενός Su-30 το οποίο είναι φορτωμένο με πυραύλους αέρος αέρος διακρίνεται ένα άλλο ρωσικό μαχητικά να πετάει σε απόσταση λίγων μέτρων με πολύ μεγάλη ταχύτητα και με πορεία απέναντι του. Πιθανόν να πρόκειται για Su-34 το οποίο είναι επίσης φορτωμένο με πυραύλους.

Ακούγεται μάλιστα μέσα από την κάμερα ο ήχος με την ταχύτητα που προκαλεί το αεροσκάφος και γίνεται επίσης ορατό το «οστικό κύμα». Η πτήση αυτή έγινε στη Συρία κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών των τζιχαντιστών. Φαίνεται πώς οι Ρώσοι πιλότοι χαλαρώνουν τώρα, καθώς ο στόχος έχει επιδιωχθεί, έχουν σχεδόν εξαϋλώσει τους μαχητές του ISIS και αρχίζουν οι ρωσικές δυνάμεις να αποχωρούν από την Συρία παραδίδοντας τον έλεγχο στον Συριακό Στρατό και τον Μπασάρ αλ Άσαντ.

https://www.liveleak.com/ll_embed?f=3f2fcf493b74

Η Μόσχα βεβαίως δεν πρόκειται να αποχωρήσει εντελώς από την Συρία, αλλά επαναφέρει στην επικράτεια της κάποιες από τις δυνάμεις που είχε μεταφέρει στη Συρία για τον πόλεμο κατά των τζιχαντιστών. Το παιχνίδι είναι πολύ μεγάλο στην περιοχή και έχει ακόμη πολύ μέλλον, δεδομένων των εξελίξεων που δημιουργούνται στη Μέση Ανατολή μετά και την ανακήρυξη της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ από τις ΗΠΑ.

Λίγες ώρες μάλιστα, πριν το παραπάνω βίντεο, πάλι στη Συρία, ένα Su-30 πετούσε για αρκετή ώρα στην ουρά ενός Ilyushin IL-76 λες και η μύτη του θα εισέβαλε στην καταπακτή του μεταφορικού αεροσκάφους. Όπως είπαμε βεβαίως αυτά τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα, αλλά οι Ρώσοι πιλότοι φαίνεται πώς το διασκεδάζουν τεστάροντας τις ικανότητες τους.

https://www.youtube.com/embed/FfNvme5O_Z8

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ