Απόψεις

Το CNN αναμεταδίδει κατηγορία της Β. Κορέας: «ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ δαίμονας» ο Τράμπ, ξεκινάει Πυρηνικό πόλεμο

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Φαίνεται ότι οι Βορειοκορεάτες έχουν την φωλιά τους λερωμένη και μετά την πετυχημένη  προχθεσινή εκτόξευση του Διηπειρωτικού Πυραύλου τρέμουν για αμερικανικά αντίποινα.

Το (CNN) διέκοψε σε έκτακτη ενημέρωση το πρόγραμμα του και μεταδίδει ότι ο Τραμπ ξεκινάει πυρηνικό πόλεμο κατά τα λεγόμενα της Β. Κορέας.

« North Korea: Trump is 'begging for nuclear war'

Updated 1534 GMT (2334 HKT) December 2, 2017»

Ένδειξη  του τεταμένου κλίματος είναι οι κατηγορίες που εκτοξεύει ο υπουργός εξωτερικών της Β. Κορέας εναντίον του προέδρου Τράμπ ότι ξεκινάει τον  ΠΥΡΗΝΙΚΟ όλεθρο.

Τον χαρακτηρίζει μάλιστα και ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΑ, πρωτόγνωρη κατηγορία.

Η ερχόμενη Δευτέρα είναι καθοριστική για το μέλλον της ανθρωπότητας ισχυρίζεται ο ανωτέρω αξιωματούχος λόγω των μεγάλων στρατιωτικών γυμνασίων που θα διεξαχθούν από τις ΗΠΑ και την Νότιο Κορέα στην Κορεατική Χερσόνησο.

« North Korea: Trump is 'begging for nuclear war'

Updated 1534 GMT (2334 HKT) December 2, 2017

(CNN)US President Donald Trump and his administration are "begging for nuclear war," North Korea's Foreign Ministry said Saturday. Trump is "staging an extremely dangerous nuclear gamble on the Korean peninsula," a Foreign Ministry spokesman said in a written statement that also calls Trump a "nuclear demon." The comments came ahead of joint US-South Korean military drill, scheduled to begin Monday.

Developing story - more to come»

Εμείς με την σειρά μας θα ευχηθούμε ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ  στην ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ …μπλέξαμε αλλά στο τέλος από το δαιμονικό αυτό κακό ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ Θα βγάλει πολλά καλά.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ