Ελληνοτουρκικά

Τούρκος αντιπρόεδρος: Δεν έχουμε κάνει ούτε μίλι πίσω στο Αιγαίο

Η Τουρκία θα συνεχίσει να υπερασπίζεται το σωστό», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Μπεκίρ Μποζντάγ, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού στην ολομέλεια της τουρκικής βουλής.

Ο Μποζντάγ είπε ότι η κυβέρνηση ενεργεί με βάση τα συμφέροντα της Τουρκίας και δεν θα διστάσει αν χρειαστεί να βρεθεί αντιμέτωπη με όλον τον κόσμο, προσθέτοντας ότι «όταν πρόκειται για την Τουρκία, δεν λογαριάζουμε τίποτα», όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στη γειτονική χώρα, Μαρία Ζαχαράκη.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε σχέση με τη Συνθήκη της Λωζάνης κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα, είπε ότι αποσκοπούν στην «προστασία του δικαίου της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης».

Ο Μπεκίρ Μποζντάγ τόνισε επίσης ότι «η Τουρκία, κατά τη διάρκεια της δικής μας διακυβέρνησης, δεν έχει κάνει ούτε ένα μίλι πίσω στο Αιγαίο συγκριτικά με το προηγούμενο καθεστώς».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...