Κοινωνία

Τα φορεμένα εσώρουχα μάνας και κόρης τον στέλνουν στο δικαστήριο - Tι έκανε

Γόβες, μαστίγια, ποδιές νοσοκόμας και τόσα άλλα ιδιαίτερα γούστα που μπορεί να έχει ο καθένας. Άλλωστε, περί ορέξεως… Το φετίχ ενός άντρα όμως του έφερε μπελάδες με τη δικαιοσύνη.

Ο ίδιος παραδέχτηκε στις αστυνομικές αρχές το φετίχ του που τον οδήγησε να κάνει διάρρηξη σε ένα σπίτι αλλά και να καταλήξει με χειροπέδες. Και δεν ήταν άλλο από τα… εσώρουχα.

Ο άντρας από το ανατολικό Μισούρι των ΗΠΑ ομολόγησε το φετίχ του με τα εσώρουχα και είπε στους αστυνομικούς ότι μπήκε σε ένα ξένο σπίτι για να προσπαθήσει να τα κλέψει. Όπως μεταδίδει το Associated Press, επικαλούμενο το St. Louis Post- Dispatch, ο 34χρονος Κόντι Χάσλερ από το Μισούρι βρίσκεται τώρα αντιμέτωπος με κατηγορίες για διάρρηξη, παρενόχληση και κλοπή. Η εγγύηση ορίστηκε στις 75.000 δολάρια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Χάσλερ μπήκε κρυφά μέσα στο σπίτι μέσω μια ξεκλείδωτης πόρτας στο υπόγειο τον περασμένο Οκτώβριο, την ώρα που μια μητέρα και η έφηβη κόρη της βρίσκονταν στα κρεβάτια του. Ο άντρας πήγε στον χώρο όπου κρατούσαν τα άπλυτα ρούχα τους και πήρε κάποια εσώρουχα των γυναικών.

Η μικρή ξύπνησε και άκουσε βήματα. Τρόμαξε και κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί βρήκαν ένα εσώρουχο στο πάτωμα που πιθανότατα είχε πέσει από τον δράστη την ώρα που προσπάθησε να διαφύγει. Ο 34χρονος παραδέχτηκε επίσης αργότερα, ότι παρακολουθούσε τι έκαναν οι γυναίκες από τα παράθυρα των υπνοδωματίων τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ