Κοινωνία

Συνελήφθη στη Λάρισα ο «βασιλιάς των τσιγγάνων» -Βρέθηκε σε «κρύπτη» πίσω από το κρεβάτι του

Ο Κώστας Βιλανάκης, γνωστός και ως ο «βασιλιάς των τσιγγάνων» ήταν ο άνδρας που συνελήφθη στη Λάρισα και ο οποίος είχε φτιάξει ένα ολόκληρο «δωμάτιο» μέσα στους τοίχους του σπιτιού του ως κρησφύγετο.

Τον φυγόδικο αναζητούσε τους τελευταίους πέντε με έξι μήνες η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας μετά το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδώσει σε βάρος του, Εισαγγελέας Εφετών Λάρισας.

Μάλιστα, ο ίδιος είχε καλύψει την κρύπτη με την «πλάτη» του κρεβατιού , με αποτέλεσμα να μην γινόταν αντιληπτό τίποτα το ύποπτο.

Όπως αναφέρει το Έθνος, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Δεν τον βρήκαν κατά την πρώτη έφοδό τους στο σπίτι του, ωστόσο δεν τα παράτησαν, έκαναν το σπίτι «φύλλο και φτερό» και τελικά, κυριολεκτικά, τον ξετρύπωσαν.

Ανακάλυψαν την ειδική κρύπτη που είχε φτιάξει στον τοίχο του υπνοδωματίου του, η οποία ήταν καλυμμένη από την «πλάτη» του κρεβατιού, ώστε να μην φαίνεται και συνελήφθη, όπως επισημαίνει το «Έθνος».

Ποιος είναι ο Βιλανάκης

Ο 62χρονος είχε καταδικαστεί για την δολοφονία του ανιψιού του στον καταυλισμό των Ρομά στη Γιάννουλη, το 1998, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ένταλμα σύλληψης εις βάρος του εκδόθηκε όταν αποκαλύφθηκε η εμπλοκή του στο κύκλωμα τοκογλυφίας που ζητούσε ακόμα και το... νεφρό των θυμάτων του για να ξεχρεώσουν.

Τότε... εξαφανίστηκε και παρότι οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκαν αρκετές φορές κοντά στη σύλληψή του, δεν τα είχαν καταφέρει έως τώρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...