Κόσμος

Συγκλονιστικό βίντεο - ντοκουμέντο! Οι σκλάβες του σεξ του ιαπωνικού στρατού


Κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου υπήρχαν πολλά θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης στον Ιαπωνικό στρατό, γεγονός το οποίο έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Με αφορμή το γεγονός ότι η Νότια Κορέα επιβεβαίωσε την Τετάρτη (27/12/2017 ), την ύπαρξη μιας μυστικής διευθέτησης με την Ιαπωνία στη συμφωνία του 2015 μεταξύ των δύο χωρών σχετικά με τα θύματα σεξουαλικής δουλείας της Νότιας Κορέας, τις λεγόμενες «γυναίκες ανακούφισης» του ιαπωνικού στρατού κατά τη διάρκεια του Β” Παγκοσμίου Πολέμου, προβάλλουμε ένα συγκλονιστικό βίντεο – ντοκουμέντο με τις “σκλάβες τους σεξ” του ιαπωνικού στρατού που περιμένουν να ελευθερωθούν.

Το βίντεο ντουκουμέντο έχει κυκλοφορήσει νωρίτερα μέσα στον Ιούνιο του 2017 και είχε σοκάρει. Οι γυναίκες αυτές ήταν κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου το μέσο ανακούφισης των στρατιωτών, τα θύματα μιας απάνθρωπης σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Οι ξυπόλυτες γυναίκες που μπορείτε να δείτε παρακάτω στο ασπρόμαυρο βίντεο στέκονται έξω από ένα σπίτι από τούβλα – που πιστεύεται ότι πρόκειται για στρατιωτικό πορνείο στο Songshan της Κίνας.

Ερευνητές ανακάλυψαν ότι ο ντοκουμέντο τραβήχτηκε το 1944 μετά από εξονυχιστική έρευνα που έκαναν για να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία σχετικά με τα θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Το γεγονός ότι ο ιαπωνικός στρατός χρησιμοποίησε σκλάβους του σεξ κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου είναι ένα θέμα που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Πάνω από 200.000 χιλιάδες Κορεάτισσες από την πρώην ιαπωνική αποικία της Ιαπωνίας στην Κορέα πιστεύεται ότι εξαναγκάστηκαν σε πορνεία. Σε κάθε περίπτωση τα στοιχεία όμως που αποδεικνύουν πόσες Κορεάτισσες ήταν “σκλάβες του σεξ” είναι λιγοστά.

Το παρακάτω βίντεο ντοκουμέντο ανακαλύφθηκε από το εθνικό αρχείο των ΗΠΑ. Ωστόσο. το κουβάρι της βρώμικης ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται όταν μια ομάδα από το Πανεπιστήμιο της Σεούλ σε συνεργασία με την κυβέρνηση σύγκρινε τα πλάνα έξω από το κτίριο με άλλες φωτογραφίες και ταυτοποίησε τις γυναίκες με βάση τα ρούχα και το παρουσιαστικό τους. Ένα καθηγητής ονόματι Kang Sung-hyun,ο οποίος συμμετείχε στην έρευνα είπε: Το παρουσιαστικό τους όπως και το γεγονός ότι είναι ξυπόλητες υποδεικνύει ότι ήταν υπόδουλες….

Πλάνα που συνδέονται με τα αρχεία κατά τη διάρκεια του πολέμου δείχνουν 12 σεξουαλικούς σκλάβους που είχαν εκμεταλευτεί στη Songshan από τις συμμαχικές δυνάμεις τον Σεπτέμβριο του 1944. Οι συμμαχικές δυνάμεις τις ανέκρινα προτού τις απελευθερώσουν.

Οι γυναίκες και ο τόπος που καταγράφηκαν στο βίντεο συμπίπτουν με εκείνες που παρουσιάζονται σε μια σειρά φωτογραφιών που τραβήχτηκαν από τον Edwards C. Fay (U.S. Army Signal Corps” 164th Photographic Unit), το οποίο αποκαλύφθηκε το 2000.Οι ερευνητές πιστεύουν ότι τα ονόματα των γυναικών στο βίντεο βρίσκονται στον κατάλογο των πρώην κορεατικών σεξουαλικών σκλάβων που αιχμαλωτήσταν στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένου και της Park Young-shim που πιστεύεται ότι είναι η έγκυος γυναίκα, πρώην θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

//players.brightcove.net/4221396001/r1mPWQ7cg_default/index.html?videoId=5493894038001&applicationId=MIRROR%20Embed%20Offsite&referrerUrl=http%3A%2F%2Fwww.mirror.co.uk%2Fnews%2Fworld-news%2Fsex-slaves-used-soldiers-world-10747035&ttID=5493894038001&plID=r1mPWQ7cg&publisherId=4221396001&videoTitle=Sex%20slaves%20used%20by%20soldiers%20in%20World%20War%20Two%20labelled%20

onalert.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...