Κοινωνία

Συγκλονίζει ο Γιάννης Χρηστάκος για το ξαφνικό θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη: "Το παιδί που βαφτίσαμε χθες είναι πια δικό μας"


Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 43 του μόλις χρόνια. ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπεσκένης, βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο τους δικούς του ανθρώπους αλλά και όλο τον δημοσιογραφικό κόσμου που τον αγαπούσε και τον εκτιμούσε. Ο Βασίλης πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και όλοι οι συνάδελφοι που τον γνώριζαν τον αποχαιρέτησαν μέσα από τα προσωπικά τους social media.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο δημοσιογράφος Γιάννης Χρηστάκος ο οποίος ραγίζει καρδιές με τα όσα έγραψε για τον φίλο και συνάδελφό του ο οποίος μόλις χθες είχε βαφτίσει το παιδί του!

"Ο Βασίλης δεν ήταν φίλος και συνάδελφος. Ήταν αδελφός μου.. Δεν έχω διάθεση αυτή την στιγμή να πω περισσότερα, το παιδί του που βαφτισαμε χθες είναι πια δικό μας" έγραψε ο Γιάννης και συγκίνησε τους πάντες
https://www.facebook.com/xristanik/posts/738682839674182&width=500

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...