Κοινωνία

Συγκλονίζει η Μαρία Μενούνος: Δημοσιεύει βίντεο μετά την επέμβαση για αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο


Μία από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της μοιράστηκε μέσω instagram η Μαρία Μενούνος δημοσιεύοντας βίντεο που τραβήχτηκε μόλις 24 ώρες έπειτα από την επέμβαση που είχε υποβληθεί για αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλο.

Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω πώς μπορείς να φας και να μιλήσεις φυσιολογικά τόσο σύντομα. Είναι δύσκολο να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά γιατί τα έβλεπα διπλά εκείνη τη στιγμή», έγραψε στο Instagram.

Δεν παρέλειψε ακόμη να ευχαριστήσει τον κόσμο που της έστειλε μηνύματα, συμπληρώνοντας ότι οι δικές τους ιστορίες την έκαναν να δημοσιεύσει το βίντεο. «Στην επέτειο των έξι μηνών, θέλω να το μοιραστώ αυτό έτσι ώστε αν πρόκειται να το περάσετε να δείτε με τα μάτια της πώς μπορεί να είναι. Όλοι είναι διαφορετικοί… αλλά αν μπορώ να ελαφρύνω λίγο τους φόβους σας, θα ήθελα να το κάνω», ανέφερε ακόμη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...