Κοινωνία

Σοκ στον Άγιο Παντελεήμονα – Ερωτική αντιζηλία πίσω από τη δολοφονία της 48χρονης

Σοκ έχει προκαλέσει στον του Άγιο Παντελεήμονα το γεγονός ότι η 48χρονη γυναίκα που βρέθηκε τυλιγμένη σε σακούλες σκουπιδιών βρήκε φρικτό θάνατο από το χέρι της ερωτικής της αντίζηλου.

Μια γυναίκα που ζήλευε την 48χρονη μοδίστρα είναι πίσω από τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η 48χρονη μοδίστρα με καταγωγή από την Κίνα είχε εξαφανιστεί στις 24 Οκτωβρίου. Ο εργοδότης της την αναζητούσε επί δύο ημέρες. Μάλιστα με έναν φίλο του είχαν πάει στο διαμέρισμά της, αλλά δεν είχαν καταφέρει να την εντοπίσουν. Το σπίτι έμοιαζε άδειο.

Δυστυχώς λίγες ώρες αργότερα από το σπίτι άρχισε να αναδύεται μια δυσάρεστη οσμή.

Οι γείτονες ειδοποίησαν ξανά τον εργοδότη της 48χρονης. Στην δεύτερη έρευνα στο σπίτι αποκαλύφθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Η γυναίκα ήταν κάτω από το κρεβάτι της τυλιγμένη με σεντόνια και σακούλες σκουπιδιών.

Ομολόγησε η δολοφόνος

Οι αστυνομικοί γνώριζαν υπήρχαν προστριβές μεταξύ της 48χρονης και της συζύγου του εργοδότη της.

Στο παρελθόν η γυναίκα από την Κίνα είχε ερωτική σχέση με τον εργοδότη της. Μετά τον χωρισμό τους εκείνος παντρεύτηκε με μια 27χρονη ομοεθνή του από το Μπαγκλαντές.

Η νεαρή γυναίκα είχε διαρκείς προστριβές με την γυναίκα από την Κίνα.

Οι καυγάδες ήταν συχνοί και πριν λίγο καιρό, όπως η ίδια η 27χρονη γυναίκα ομολόγησε στους αστυνομικούς αποφάσισε να “λύσουν” τις διαφορές τους.

Πήγε στο σπίτι της 48χρονης και φαίνεται ότι κουβέντα στην κουβέντα ήρθαν στα χέρια.

Η 48χρονη φαίνεται ότι κατάφερε στην 27χρονη ένα χτύπημα σ το κεφάλι ωστόσο εκείνη κατάφερε να την ακινητοποιήσει. Την έκλεισε τη μύτη και το στόμα και όταν η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της την έβαλε μια σακούλα στο κεφάλι και την έσφιξε με ένα κασκόλ στο λαιμό για να βεβαιωθεί ότι πέθανε. Στη συνέχεια τύλιξε το σώμα της με σεντόνια και το έκρυψε κάτω από το κρεβάτι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ